Когато по инстанциите това обвинение отпада, в КАТ измислят друго

...
Когато по инстанциите това обвинение отпада, в КАТ измислят друго
Коментари Харесай

Царят дава, пъдарят – не. КАТ в Сливен зачеркна министър Стоянов ...

Когато по инстанциите това обвиняване отпада, в КАТ измислят друго нарушаване. После я изпращат на психотест. После не го признават желаят различен, в Бургас. После съдът я оправдава, само че и това е без значение за движимостите униформени. Мундрова почтително извършва всички прищевки, които в казармата назовават извращение. Губи  работата си в Германия, подложена е на стрес и унижения.

 

Но какво тук значи някаква си жена пред властелините от сливенския КАТ?

 

Румен Бахов в „ Пълен парадокс “ сподели и описа трагичните обрати, съперничещи на историите в мемоари от подземието “ на Достоевски. Няма земна мощ, която да накара няколко униформени да се съобразят и признаят решенията и заключенията на специалисти, комисии и куп държавни инстанции.

 

В сходна нелепа обстановка се оказва преди време различен сливналия – Съби Събев. Катаджии първо го афишират за наркоман и му лишават книжката и колата. Кръвната проба демонстрира, че не е употребил упойващи субстанции, само че пагона и неотстъпчив. И още веднъж жителят потегля по тъгите, с цел да потвърждава, че не е овца, крокодил и каквото още се сетите. Месеци наред индивидът се пробва да отбрани човешките си права и достолепие. Без резултат.

 

Отново интервенция на малките екрани и други медии, до момента в който въпреки всичко се стигне до разумно разрешаване на парадокса.

Разбира се, управлението на КАТ в Сливен в никакъв случай няма да признае, че негови чиновници са издевателствали над жители, че са надвишили неведнъж правата си, че са отсвирили без право изводи и резултати от сертифицирани и оторизирани структури на страната. От КАТ в Сливен ще настояват, че въпросните жители са отговорни, доста отговорни, супер отговорни.

 

А на министър Калин няма да му е до тях, тъй като още умува по какъв начин да се измъкне от въпроса дали Мартин Нотариуса е бил помощник на службите или „ да “? Как да потвърди лоялността си пред кукловодите, които са го турнали на високия пост? Къде е той на Олимп, а къде е онази нещастница Мундрова, дето въртяла гуми пред катаджиите! Въобще, какви са тези досадни, дребни тъпотии!

 

В Русе през това време се надигна публично неодобрение против вид, който пребил куче. Събират подписка против агресора. И по този начин е редно.

 

В Сливен обаче никой не се е надигнал в отбрана на унизените от фатмаците в КАТ. Вероятно от боязън. А и за какво да се месят, щом не ги визира персонално...

 

В София министър Стоянов работи по опазване на топлия стол и не му е до някакви нещастници с отнети книжки, унищожени нерви и изгубена работа.

 

Знам, знам, в КАТ – Сливен има доста свестни хора. Но по какъв начин, по дяволите става по този начин, че жителите най-често попадат на кретени?

 

Досега двете депутатки на ГЕРБ от Сливен се бореха да подменят вота на миряните за нов митрополит по напътствие на Боса и ето ти нова обстановка...

 

Емил Азар

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР