Когато органите на реда го извели за разпит в съдебната

...
Когато органите на реда го извели за разпит в съдебната
Коментари Харесай

Решено! Ето Каква Ще Е Съдбата На Брадъра Даниел, Който Изчезна В Дубай И Се Оказа В Затвор!

Когато органите на реда го извели за разпит в правосъдната зала, той крещял на български език: " Моля ви, върнете ми дюшека. Не желая да дремя непосредствено върху мишките и плъховете ". Младият мъж упорствал за по-човешки условия за живот в килиите. С Байрактаров обитавали килии, в които нямало възглавници и завивки. Ножем компания им правили гризачи.

Човек от консулството ни в Дубай разговарял с всеки един от арестуваните, само че защо тъкмо са арестувани, се пази в загадка. У нас към момента тече развой по издирването на тримата и евентуално това е повода за мълчанието. Запознати с сходен тип истории издават, че евентуално на 30 юни ще бъдат освободени, а до две седмици по-късно докарани в България, написа Пик.

Делчев се тормозил, че може да получи здравословен проблем, в случай че продължава да живее в бедност, изтезания и друг вид унижения. Психически се чувствал добре.

Даниел, Вилиана и Юлий отпътували за Дубай на 7 октомври 2017 година, а ден по-късно се изпарили. В продължение на 5 месеца от нашенците нямаше ни новина, ни кост. Една от версиите за неизвестността им бе, че е допустимо да са станали жертви на трафиканти на органи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР