Когато онлайн магазинът не предлага възможност за преглед и тест

...
Когато онлайн магазинът не предлага възможност за преглед и тест
Коментари Харесай

"Ние, потребителите: Как да разпознаем фалшив сайт за продажби

Когато онлайн магазинът не предлага опция за обзор и тест и доставя поръчките единствено на адрес на клиента, рискът да станете жертва на машинация е съвсем 100%. За това предизвести посредством БНР основателят на онлайн платформата " Ние, потребителите " Габриела Руменова по отношение на голям брой случаи на
излъгани консуматори, получили разнообразни от поръчаните от тях облекла от оказали се подправени уеб сайтове за продажби.

" Много е допустимо " търговецът " да употребява подставени лица, които да носят пакетите на посочения от потребителя адрес, да отхвърлят изрично да му разрешат да прегледа пратката преди да заплати, да вземат парите и да изчезнат, като не оставят никакъв късмет за противоположна връзка. По този метод се губи опцията " измамникът " да бъде проследен, даже и от органите на реда ", уточни специалистът.

Руменова изясни, че в случай че имейлът е в безвъзмездни платформи за електронни пощи, също би трябвало да накара клиента да се усъмни. " Всеки професионално извършващ активността си онлайн търговец, като се изключи че има собствен личен електронен магазин, а освен страници в обществените мрежи за продажби, с регистрацията на домейн на уеб страницата, получава и имейл адреси, които съдържат този домейн. По този метод са разпознаваеми и най-малко значително подсигуряват, че са действителни имейли. Попаднахме на е-магазин, на който електронната поща е Това е един образец, който се съдържа в шаблона за направа на уеб страницата ", обърна внимание тя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР