Когато не можеш сам да го направиш (примерът с кражбата

...
Когато не можеш сам да го направиш (примерът с кражбата
Коментари Харесай

Руският начин: кражба на патенти на „неприятелски страни”

Когато не можеш самичък да го направиш (примерът с кражбата на интелектуалната благосъстоятелност на Германия след края на Втората Световна война е удачен), може да предприемеш следното решение: да „ нулираш ” автомобилните патенти на " вражески страни ", оповестява.

Използването на задгранична интелектуална благосъстоятелност в локалната автомобилна промишленост беше препоръчано от Валери Василиев, заместник-ръководител на икономическата комисия на Съвета на федерацията. Според него сходни ограничения ще опростят процеса на основаване на коли за съветските инженери в подтекста на санкционната политика на западните страни.

Според сенатора в сегашните условия на антируски наказания е целесъобразно да се анулират патентите за коли и съставни елементи от вражески страни. Василиев предложи да се следва пътят на прекопирване при производството на каросерии, аварийни елементи и дизайна на интериора. Чуждата интелектуална благосъстоятелност може да се употребява за основаване на локални автомобилни марки.

Политикът споделя, че сходен път преди този момент е избрал Китай, който през днешния ден е един от водачите в автомобилната промишленост. Само че това не е по този начин. Тогава западните компании непринудено предоставиха интелектуалната си благосъстоятелност, тъй като получиха достъп до китайския пазар. А тук съветското предложение е единствено да се взима, без да се дава нищо отсреща.

Повече автомобилния вести четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР