Когато навлезете в онези четиридесет години, хормоналните промени са неизбежни. Наред

...
Когато навлезете в онези четиридесет години, хормоналните промени са неизбежни. Наред
Коментари Харесай

След 40 вече и мачкането на чаршафи не е същото

Когато навлезете в тези четиридесет години, хормоналните промени са неизбежни. Наред с измененията в тялото и настроението ви ще забележите по какъв начин се трансформира и вашият полов живот.

Но какво тъкмо се трансформира. Сега ще разбием някои от митовете за секса след навършване на 40 години.

Имате по-малко предпочитание за секс

С навлизането в четиридесетте години хормоните постепенно стартират да се трансформират. И това може да докара до по-малко предпочитание на дамите за секс. Също по този начин може да се случи на дамите да отнеме повече време, с цел да са подготвени за секс.

Много по-трудно е да забременеете

Колкото по-възрастна е дамата, толкоз повече понижава качеството и количеството на яйцеклетките, което затруднява забременяването.

Шансовете за забременяване след 40-годишна възраст понижават доста, защото понижава количеството и качеството на яйцеклетките за оплождане.

Освен това рискът от самата бременност се усилва с възрастта, тъй че след 40 години рискът от импровизиран аборт нараства.

Изпитвате оргазъм по-често

Мит е, че зрелите дами не могат да изпитат оргазъм. А точно с възрастта дамата има повече опит и самочувствие. Тя е по-отворена и се любува повече на половия акт. Това са аргументите, заради които дамите на 40 години претърпяват оргазъм доста по-лесно от преди.

Мъжът може да отсрочи оргазма по-дълго

Както при дамите, по този начин и при мъжете равнището на хормоните се трансформира с възрастта.

Това води до обстоятелството, че той може да отсрочи оргазма по-дълго и да се любува на секса по-интензивно.

По този метод ще има повече време за колегата и по този метод вероятността за взаимен оргазъм е по-голяма, написа Стийл.

Ще намерите нови способи да се забавлявате в леглото

Ако не се справяте както преди в леглото, това е опция да въведете нещо ново. Опитвайки нови неща, ще имате по-вълнуващи нови прекарвания./zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР