Когато мислим за най-богатите хора в света, се сещаме за

...
Когато мислим за най-богатите хора в света, се сещаме за
Коментари Харесай

Най-богатите деца в света през 2021-а

Когато мислим за най-богатите хора в света, се сещаме за хора като Илън Мъск и Уорън Бъфет и други, които са работили интензивно, с цел да градят кариерата си. Но знаете ли, че има куп деца, които могат да застанат в описите до най-богатите единствено заради наследството си?

Ето някои от най-богатите деца на света през днешния ден:

Принц Джордж - 1 милиард $

Първото място в листата е заето от не различен, а от принц Джордж от Кеймбридж. Роденият на 22 юли 2013 година в фамилията на принц Уилям и херцогиня Катрин, принц Джордж се смята за един от най-младите милиардери в света. Голямата част от благосъстоянието, което е " натрупал ", се дължи на това, че се е родил в кралско семейство. В момента е най-богатото дете в света.

Фийби Адел Гейтс - 1 милиард $

19- годишната Фийби Адел Гейтс не е напълно дете, само че също попада в листата на най-богатите наследници. Тя е най-малкият правоприемник на Бил и Мелинда Гейтс. Спекулира се, че тя ще наследи към 1 милиард $, което я слага измежду най-богатите хора в света.

Блу Айви Картър - 1 милиард $

Блу Айви Картър е друга богата наследница. 9-годишната щерка на Бионсе и Джей Зи също е отпред в листата на най-богатите деца. Смята се, че Блу Картър ще наследи 1 милиард $.

Сури Круз - 800 милиона $

Сури Круз е щерка на известните артисти Том Круз и Кейти Холмс. Тя е на 15 години, а към този момент сме счита, че ще наследи 800 милиона $ от своите родители.

Нокс Джоли Пит и Вивиан Джоли Пит - 200 милиона $

Нокс и Вивиан са деца на някогашната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли. Първата фотография на децата беше продадена за 1 милион $. Днес се счита, че имат благосъстояние от 200 милиона $.

Еми и Максимилиан Мунис 200 милиона $

Еми и Макс са близнаците на Дженифър Лопес и Марк Антъни. Смята се, че 13-годишните деца ще наследят благосъстояние от към 200 милиона $, което ги прави едни от най-богатите в света.

Данилин Бъркхед - 59 милиона $

Данилин Бъркхед е наследница на благосъстоянието на майка си Анна Никол Смит. След като беше определена за лице на сбирката Guess Girl " s Spring Line през 2013 година, тя постоянно попада в листата на най-богатите деца по целия свят.

Джейдън Смит - 8 милиона $

Джейдън Смит е наследник на известния артист Уил Смит и прави своя дебют през 2006 година във кино лентата " В гонене на щастието ". Оттогава той взе участие в известни филми и има положение от 8 милиона $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР