Когато любимите на всички звезди програми за обработка на снимки

...
Когато любимите на всички звезди програми за обработка на снимки
Коментари Харесай

Заснеха любимата на Рачков Анита без грим и филтри

Когато обичаните на всички звезди стратегии за обработка на фотоси не работят, мненията за тях бързо се трансформират, освен лицата. Такъв е в този момент и случая с Анита Димитрова - обичаната на артиста Димитър Рачков.

Ако досега не сте я виждали изцяло натурална, без капка грим, без филтри на фотосите и без каквито и да е било усъвършенствания на визията, това е напът да се промени.

Наскоро се появи кадър, на който плеймейтката е тъкмо по този начин - без нищо по лицето си, дори и без обичаните си изкуствени мигли и екстеншъни, без които не се появява на открито. На фотографията модифицираната русокоска наподобява радикално друго и сигурно евентуално малко на брой биха я познали, в случай че се разминат с нея, написа " Уикенд ". Може би даже и не биха я загледали.
Снимка: Уикенд  Заснеха обичаната на Рачков Анита без грим и филтри

Кадърът е изработен по време на турнето на Рачков в Лондон, където очевидно Анита се е почувствала задоволително свободна и неразпознаваема за близките, с цел да зареже подобренията.

Както написа изданието, в реалност носа на Анита е леко крив, кожата ѝ е бледа, със сивкав нюанс, а очите ѝ са дребни, поради което най-вероятно ги " облича " нормално в опушен грим.

Анита от години залага само на тежък грим при появите си в общественото пространство, поради което такива фотоси са необичайност, а мнозина не биха и предположили, че отдолу под всички филтри и макиаж наподобява по този начин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР