Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрекъснато

...
Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрекъснато
Коментари Харесай

Защо всички отново говорят за Бианка Ченсори

Когато Кание Уест и Ким Кардашиян бяха съпрузи, те непрестанно попадаха в центъра на вниманието. Но откогато рапърът е с новата си обичана Бианка Ченсори, към този момент много по-рядко чуваме за някогашната му жена, до момента в който двамата не стопират да притеглят всички погледи.
 Бианка Ченсори и реакцията на татко й след следващата скандална демонстрация с Кание Уест
Бащата на Бианка - някогашен пандизчия, който ще търси сметка на Кание

Всичко за щерка ми

И до момента в който някои считат, че 29-годишната архитектка е следващата жертва на Йе, който я е обсебил изцяло и даже й споделя по какъв начин да се облича, други са на мнение, че провокативното им държание е част от добре обмислен проект. А главната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да приказват единствено за тях. Е, за следващ път съумяха да го реализиран.

Уест и Ченсори излязоха на среща в Лос Анджелис, което стана причина още веднъж всички да ги разискват. 46-годишният рапър е видян на клипове в обществените мрежи, облечен в напълно в черно, до момента в който 29-годишната му брачна половинка, е решила да излезе на вечеря с светлосиньо боди с гол тил и бял дантелен чорапогащник.

Вижда се, че архитектката на Yeezy е приключила визията си с чифт бели обувки на висок ток, до момента в който тя и рапърът са снимани в The Grove в Лос Анджелис. Бианка е подходила много самоуверено към външния си тип, като е решила да не поставя сутиен към тоалета си в цвят аквамарин - фешън избор, към който тя прибягва много постоянно в последно време. Бианка е вързала косата си на подреден кок.
 Бианка Ченсори и Ким Кардашиян една до друга поради Кание Уест
Като първи приятелки - какво събра Ким Кардашиян и Бианка Ченсори

Кание несъмнено е благополучен

Излизането на Йе и Бианка идва единствено няколко дни откакто се появи репортаж, в който се твърди, че фамилията на модела не е във екстаз от нейния брачен партньор. Двамата са женени от декември 2022 година

Daily Mail написа, че Йе " е поканен да отиде в родната страна на Бианка - Австралия, само че Бианка се колебае дали това да се случи, тъй като знае по какъв начин ще реагира татко й ", който по всичко проличава се тормози за стилните промени и решения на щерка си.

Изданието също оповестява, че майката на Бианка - Александра, е посетила щерка си по-рано тази година. Според вътрешен човек майката на Бианка е желала да " оцени ситуацията ". " Майката на Бианка трябваше да се убеди сама какви тъкмо са взаимоотношенията сред щерка ѝ и Уест, откакто Бианка сподели на фамилията си, че държи това под надзор ", отбелязва източникът. " Това беше прелестна опция за Александра да прекара време с Бианка и сама да се ориентира в обстановката. "
 Кание Уест и Бианка Ченсори - какво желаят да реализират с провокациите си
Не жертва, а същински победител - тайните проекти на Бианка Ченсори

По-умна е, в сравнение с считат някои

" Да, Бианка се обличаше провокативно, до момента в който майка й беше там, само че това беше нищо спрямо някои от тоалетите, които е носила преди и след визитата ", заключва източникът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР