Когато имаш мечта и наистина вярваш в нея, независимо дали

...
Когато имаш мечта и наистина вярваш в нея, независимо дали
Коментари Харесай

Ако бях Бог ¾ от вас щяха да бъдат жени, всички останали - пици | Аксел Роуз

Когато имаш фантазия и в действителност вярваш в нея, без значение дали е обвързвано с рокендрол или с нуклеарна енергетика, не знам какво тъкмо ти е нужно, с цел да я постигнеш. Но едно знам сигурно, когато твоите родители или учители ти кажат: „ Добре, стига нелепости! Нека мислим реалистично... “, просто ги прати на майната си!

Когато се оплаквате от новото потомство, че са неудачници, помислете, допустимо е измежду тези младежи да са новите Guns N' Roses. Нашите родители също ни смятаха за елементарни пикльовци.

Опитвам се да изразя себе си посредством облеклото. Това е още една форма на изкуство. Не обръщам внимание на това какво мислят за мен близките във връзка постоянно изменящия ми се външен тип.

Бих желал да кажа на всеки възпитаник: „ Не пропускай часовете по стопанска система. Защото не е значимо с какво мислиш да се занимаваш в живота – дали с изкуство или нещо друго, в последна сметка всичко опира до умеенето да правиш бизнес. “

Когато бях дете натъпкваха Библията в гърлото ми и ме учеха, че би трябвало да се опасявам от Бог. Според мен това не е обикновено. Не знам дали има Бог, само че истината е, че мен не ме е боязън от него, тъй като знам, че страхът живее там, където няма обич и любовта вирее единствено там, където няма боязън.

Ако бях Бог ¾ от вас щяха да бъдат дами, всички останали – пици.

Много музиканти живеят на правилото: „ Качете ме в колата и единствено ми кажете в кой град се намираме. “ Но те не са нищо друго с изключение на дресирани маймуни, които в действителност споделят: „ Качете ме на сцената и аз ще направя всичко за вас. “ В девет от 10 случая този принцип се обръща против тях и ги удря право в лицето. 

Снимки: Musikexpress, Mstars News - Music Times, WWD, GQ.com, Vogue, Pinterest 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР