Когато Huawei обяви, че ще създаде свой международен пазар с

...
Когато Huawei обяви, че ще създаде свой международен пазар с
Коментари Харесай

Honor Magic 2 - смартфонът на Huawei, който може да прочете мислите ви

Когато Huawei разгласи, че ще сътвори собствен интернационален пазар с марката Honor, мнозина взеха решение, че китайският производител се надценява. Но след следващия впечатляващ смарт телефон, показан от софтуерната компания, евентуално ще се замислят.

Пристигайки две години след предшественика си, Honor Magic 2 дава поръчка за нещо в действителност съществено, защото има впечатляващи софтуерни благоприятни условия и е цялостен с амбициозни съвременни функционалности.

 Huawei преди малко показа 2 нови смарт телефона с големи екрани и цени под 200 евро
Huawei преди малко показа 2 нови смарт телефона с големи екрани и цени под 200 евро

Какво знаем за тях?

Започваме от 6.39-инчовия AMOLED FullView екран с резолюция 2340x1080, функционалност Magic Slide и съвсем 100% съответствие " екран към тяло ", плюс вградена в екрана оптична технология, която разпознава пръстови отпечатъци.

Дизайнът Magic Slide е построен върху многоканален механизъм, който при плъзване надолу по екрана задейства предна камера с 3 обектива (16 мегапиксела + две 2-мегапикселови), също вградена в екрана.

 Huawei сподели новите си модели с пръстов отпечатък под екрана и безжично зареждане
Huawei сподели новите си модели с пръстов отпечатък под екрана и безжично зареждане

Mate 20 и Mate 20 Pro ще се продават на цени от €799 и €1 049

Подобно на последния флагман на Huawei Mate 20 Pro, Honor Magic 2 има технология за лицево различаване в допълнение към датчика на екрана. Предната камера обезпечава висококачествено 3D лицево различаване, което е доста по-модерна функционалност по отношение на другите модели на Honor.

Смартфонът е оборудван с тройна съществена камера, включваща 24-мегапикселов монохромен обектив, 16-мегапикселов ултра широкоъгълен обектив и друга 16-мегапикселов обектив, пресъздаващ цветове, които са оптимално близки до вижданите от човешкото око.

 Президентът на Honor Джордж Дзао показа новия смарт телефон
Източник:

Президентът на Honor Джордж Дзао показа новия смарт телефон

Камерата има способността да сегментира изображенията, извършвайки автоматизирано ретуширане на фотоси посредством фина конфигурация на параметрите. Тройната предна камера дава опция за друго портретно осветяване, артистични селфита посредством разкрасителни филтри и други

Всичко това се зарежда от мощен процесор Kirin 980 с изкуствен интелект, който е първият в света двуядрен NPU процесор. Смартфонът разполага с 40-ватова технология за бързо зареждане, която съгласно компанията ще зареди устройството до 50% от батерията за 15 минути.

 Huawei пуска новия Honor 10, с който желае да
Huawei пуска новия Honor 10, с който желае да " отхапе " от пазара на Apple и Samsung

Той идва с две новаторски технологии

Заедно с разпознаването на пейзажи и други автоматизирани смарт функционалности на камерата, пакетът, употребяващ изкуствен интелект се простира и до чисто нов мощен виртуален помощник, наименуван YOYO.

Според компанията той има качества за четене на мисли, различаване на езици, машинно образование, което му разрешава непрестанно да се учи и усъвършенства. YOYO може да мисли независимо и разполага със система за взимане на решения и рекомендации.

 Колко тъкмо китайски смарт телефони купуват европейците?
Колко тъкмо китайски смарт телефони купуват европейците?

Продажбите на Samsung и Apple понижават за сметка на тези на Huawei

Всички тези функционалности трансформират Honor Magic 2 в най-умния телефон с изкуствен интелект на пазара.

Honor Magic 2 се продава в Китай от 6 ноември и се предлага в черно, алено или синьо. Цената стартира от 3799 юана (545 долара) за модела с 6GB оперативна и 128GB вътрешна памет, продължава с 4299 юана (615 долара) за устройство с 8GB оперативна и 128GB вътрешна памет и стига до 4799 юана (690 долара) за модел с 8GB оперативна и 256GB вътрешна памет. За страдание устройството няма да се продава отвън Китай.

Революционният смарт телефон модел е следващото оръжие на Honor в преследването на задачата да стане една от трите най-хубави мобилни марки в света в границите на идващите 5 години.

За подготовката на материала е употребена информация от Honor и Android Authority.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР