Когато хората се чувстват неудовлетворени, най-добрият начин да се развеселят

...
Когато хората се чувстват неудовлетворени, най-добрият начин да се развеселят
Коментари Харесай

3 ефективни начина да се развеселите

Когато хората се усещат неудовлетворени, най-хубавият метод да се развеселят не всеки път е търсенето на наслаждение, а намирането на действия, които провокират възприятие за изпълнена задача, за някакво достижение.
Увесили сте нос? Когато сте тъжни, избирате да мислите първо за удоволствието като избавление - вкусна храна, уикенд в къща на плажа или алкохолна терапия. Но удоволствието не постоянно е най-хубавият ефикасен метод за повишение на настроението ви. Ето някои други оферти.
Често, когато сме съкрушени или просто тъжни, ние сме на прага на изтощението. Или сме прекомерно заети, или сме унищожени от загуба, тъга, неправда или отчаяние. В това положение няма по какъв начин да свършим нещо потребно. Нямаме сили даже да почистим и подредим дома си, даже в случай че това би основало чувство за изпълнена задача. Но въпреки всичко има способи да преминете през сложните прочувствено дни.
1. Приключение, даже да е малко мъчителноТази тактика не е подобаваща постоянно, когато имате потребност от ободряване, само че я включете във вашия набор от принадлежности. Когато бях на възраст сред 20 и 30 година пътувах доста. Правех къси нискобюджетни пътешествия. Планирах да хвърча през нощта, на идващия ден да прегледам града и вечерта или на рано сутринта на другия ден се прибирах. Така не плащах за хотел. Това беше единственият метод, който можех да си разреша, с цел да пътувам. Е, много изтощително беше. И въпреки всичко натрупах едни от най-хубавите си мемоари в живота.
Когато се чувствате тъжни или изтощени от живота, може да нямате мотивация да вършиме неща, които „ би трябвало “. Възможно е обаче да имате мотивация да се отправите на малко премеждие. Излизането от домашната ви среда нормално ви дава нов взор върху нещата от живота и проблемите.
2. Вдъхновение от други хора в тежка ситуацияКогато се чувствате уплашени и тревожни, тези страсти ви се костват само и единствено с негативен знак. Понякога това е по този начин, тъй като преследвате значима цел. Начин да се вдигнете на крайници и да се мобилизирате, когато сте на дъното на паниката и напрежението е, да видите и осъзнаете, че и доста други хора изпитват същото - разгромени фантазии, провали, сърдечни болки и трудности от всевъзможен тип. 
Препоръчвам ви телевизионното предаване Alone (с присъединяване на хора, останали самичък сами в мразовитата пустиня в продължение на месеци, постоянно заобиколени от мечки и други хищници), олимпийски игри и други надпревари или документални филми като Free Solo (за рисково планинско катерене). Да, не постигате нищо действително единствено с гледане, само че тези картини могат да ви оказват помощ да осъзнаете по кое време сте в осъзнато търсене, даже когато изпитвате боязън, паника и нерешителност. Тези усеща не значат безусловно, че вършиме неточности. Те са равни на курса, когато преследвате огромни цели.
Тази тактика постоянно работи най-добре, в случай че изберете наличие, което ви резонира прочувствено, само че не е сходно на задачата, която преследвате. По този метод ще видите универсалността на вашите страсти и битки и това може да обезпечи някаква психическа отдалеченост и облекчение от безпокойството.
3. Обърнете се към някого, на който се възхищаватеПредимството да сме в прочувствен спад, е че няма какво да губим. Това може да ни настрои рисковано, колкото и парадоксално да звучи. Когато се люшкате във вихъра на мощните усеща, можете да поемете някои междуличностни опасности в общуването.
Опитайте да се свържете с някого, на който се възхищавате, само че не познавате. Това може да бъде толкоз просто - да вземем за пример признателен туит или имейл до създател или водещ на подкаст, от чиято работа сте се възползвали или просто ви харесва. Или пък да пишете на някого, който е престиж за вас в професионален проект, или пък остарял съученик или учител. Можете да зададете въпрос или просто вашите редове да са другарски привет и поддръжка за това, което прави вашият идол. Има огромна възможност да получите освежителен отговор, който ще повдигне настроението ви (освен в случай че се задачите в международна знаменитост).
Много са методите да се развеселите. Не, те няма да накарат прочувствената ви болежка да изчезне, само че могат да ви оказват помощ да видите страданието и себе си по друг метод. Те могат да ви оказват помощ да се почувствате малко по-добре и да преминете през тежките моменти като през опит за напредък, а не като наказване. 
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР