Когато говорим за успех в бизнеса, увереността е всичко. А

...
Когато говорим за успех в бизнеса, увереността е всичко. А
Коментари Харесай

Как да се облечем за успеха?

Когато приказваме за триумф в бизнеса, увереността е всичко. А тя е непостижима без самочувствие, което пък неизбежно е обвързвано с външния тип. За да се усещаме добре, би трябвало да изглеждаме добре, само че за мнозина намирането на уместно облекло съгласно фигурата, кожата и така нататък, е същинско тестване. Ако сте от тях, ето няколко съвета, които ще ви оказват помощ да се облечете за триумфа.

1. Защо облеклата са от голяма важност?

Облеклото въздейства на метода, по който се чувствате в кожата си. Ако не сте удовлетворени от външния си тип, самочувствието ви ще спадне, а това ще повлияе и на усещането на близките за вас. Първото усещане е всичко. Ако се обличате немарливо, по този начин и ще ви възприемат. В света на бизнеса е изключително значимо да изглеждате професионално и да се чувствате комфортно.

2. Знайте кои цветове и облекла отиват на фигурата ви

За да се облечете за триумфа, би трябвало първо да знаете кое ви стои добре и кое – не. За да разберете това, би трябвало да сте наясно кои цветове отиват на цвета на кожата и косата ви и кои стилове акцентират преимуществата на фигурата ви. Например, в случай че имате светла кожа, добре е да изберете топли цветове, в случай че кожата ви е тъмна – светлите пастелни цветове ще ви свършат работа. Когато приказваме за обличане съгласно телосложението, би трябвало просто да пробвате разнообразни стилове, до момента в който откриете оня, който най-добре пасва на фигурата ви.

3. Подгответе се

Уверете се, че това, което смятате да облечете, е съобразено с мотива. Добре е да подготвите облеклата си от миналата вечер, с цел да елиминирате терзанието, че може да закъснеете. Предварителното гладене и окачане ще ви помогне да спестите време и да изглеждате спретнати.

4. Не си усложнявайте живота

Напълно задоволително е да изразявате характерността си в професионална среда. Няма проблем да комбинирате облеклата си, стига да го вършиме вярно. Така ще изглеждате по-привлекателни за евентуалните си клиенти. И въпреки всичко не е целесъобразно да се обличате „ крещящо ” – в неонови цветове, скотски принтове и други очебийни шарки. Ако сте на изявление или изнасяте презентация, не желаете да отклонявате вниманието на публиката от посланието си. Не прекалявайте и с аксесоарите.

5. Чувствайте се комфортно

В последна сметка, с цел да се облечете за триумфа, най-важното е да се чувствате удобно. Подхождайте професионално, само че не се насилвайте да носите облекла, които ви тормозят, единствено тъй като смятате, че другите биха желали да изглеждате по избран метод. Съчетавайте неповторимите си жанр и желания с уместно за работното място облекло и в никакъв случай няма да сгрешите!

Рет Пауър, съосновател на Wild Creations, за Inc.com   
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР