Когато говорим за мъже, думата лош придобива по-особено звучене. Лош

...
Когато говорим за мъже, думата лош придобива по-особено звучене. Лош
Коментари Харесай

Момичетата си падат по лоши момчета! Защо?

Когато приказваме за мъже, думата " неприятен " придобива по-особено звучене. Лош хотел - никога. Лош ресторант - не бихме се хранили там. Лошо обслужване - непоносимо! Но неприятно момче - хммм, завладяващо. Привлекателно. Увличащо. А след това ви изсмуква силиците и ви унищожава живота. И за какво все пак ние дамите продължаваме да се влюбваме в негодници, лъжци и други недостойни видове? Консултирахме се с специалист психолог по този въпрос. Той поучава първо да уточните за какво още веднъж и още веднъж се влюбвате в " неприятни момчета ". Когато стане ясна първичната причина, ще можете да сложите завършек на тази изтощителна взаимозависимост и да си намерите сътрудник, с който връзката да ви носи наслада и наслаждение. Е дано забележим и някои от най-вероятните аргументи, каращи ни да залитаме по неприятните момчета:

Те са забавни

Признания, сълзи, трудно очакване - всичко това е къде по-интересно от взаимното вървене до супермаркета или тихите вечери у дома. Емоциите ни завладяват изцяло, сърцето бие до спукване. Статусите в обществените мрежи се трансформират във крясъци на обезсърчение. Почти като в любовен разказ или филм, нали? Но продуцентите и сценаристите придават прелъстителен колорит на в действителност отблъскващите черти на героя, с цел да " продадат " по-лесно историята. Депресията, ревността, маниакалното привличане и избухливият манталитет наподобяват добре единствено на екрана. В една действителна връзка единствено пречат. От сходни неща " по-интересни " могат да станат единствено сеансите ви при психотерапевта. Освен това ревността на колегата не е симптом на обич, а признак за неговата вътрешна нерешителност в себе си и в това, че е заслужен да бъде обичан. Какво да извършите? Разберете какво ви липсва в живота. Емоционалната " люлка " на напрегнатите връзки провокира същинска взаимозависимост. Ту затъвате в обезсърчение, ту летите на крилата на любовта. Всичко останало просто изчезва. Но не бъркайте повода със следствието - постоянно любовните пристрастености ни завладяват, просто тъй като в живота ни няма нищо по-интересно. Работата е скучна и досадна, единственото занимание е бродирането - и внезапно бам, изпепеляваща обич! Ако извършите живота си по-ярък, кондензиран с усещания и забавен, " сложната обич " последователно ще изгуби смисъла си.

Лошите момчета в действителност са положителни

Отново мит от мелодрамите. В тях всички неприятни черти на героя са просто спектакъл, защитна обвивка. Под тях се крият такива душевни съкровища, че да ви секне дъхът. Той се държи равнодушно и жестоко? Да, само че очите му споделят друго. Изчезва за цялостен месец? Сигурно търси себе си и страда. Подвел ви е? Знаел е, че ще се справите и сами. Тествал ви е и ви е учил. Но при потребност би починал за вас. Може би. Вероятно е по този начин... Какво да извършите? Анализирайте обстоятелствата. Разберете какво съставлява любовната ви връзка благодарение на един елементарен способ. Просто напишете на лист хартия какво действително е направил този човек, с цел да бъдете дружно. Измъчвал се е, мислил е за вас всеки момент и е желал да ви отрупа с цветя? Всичко това са единствено догадки и празни думи. Ами дейностите? Какви са действителните доказателства за това, че той има огромно сърце и изострен разум? Къде са грижите и вниманието? Потърсете отговора на тези въпроси. Лошите момчета са мощни Класическото неприятно момче, което кара женските сърца да затрептят, е твърд и недопечен юначага. Той върви към своята цел, прегазвайки всичко по пътя си, той постоянно побеждава. Истински воин, нали? В дивата природа алфа-самецът се държи точно по този начин. Може дълго да философстваме по отношение на инстинктите си или просто да се замислим дали този " естествен " модел е подходящ в цивилизованото общество. Какво да извършите? Подредете си целите. Уточнете какво е вашето схващане за " същински мъж ", само че не бъркайте мъжеството с жестокостта, сдържаността с равнодушието и лидерските качества с безхаберието към ползите на другите. За да изясните своите усеща и неговите качества, можете да съставите лист от това какво смятате за належащо в една връзка, какво смятате за допустимо и какво за неприемливо. После сравнете листата с оригинала.

Л ошите момчета са нещастни

Лошото момче ще стане положително, щом получи поддръжката на сродна душа.

Той просто от тъга е подобен, никой не го схваща, той е отчаян от хората - само че любовта ще направи чудеса... Нямате визия какъв брой дами са се хвърляли с главата напред да избавят, трансформират и " връщат към живота " всякакви негодници.

Страдалецът с изключение на непоносим темперамент има и спомагателен " багаж " от присъди, зависимости и зарязани дами? Но съгласно мнозина дами, това е симптом, че въпросният представител на мощния пол просто има потребност от по-голяма порция обич! За жал обаче всичко това завършва нормално по еднакъв метод - с нервозен срив и унищожена самокритика на " спасителката ". Защото неналичието на поддръжка няма нищо общо с характера му. Трудно е да измененията възрастен човек, а да го спасите без негово предпочитание пък е напълно невероятно. Какво да извършите? Работете над самооценката си. Самият блян да станете " майка Тереза " за някого е рисков признак, който демонстрира предпочитание да усетите личната си значителност или да получите избрани гаранции.

Щом помагате, значи не живеете на вятъра. Щом някой има потребност от вас - сигурно няма да ви зареже. Зависимият слаб сътрудник ще ви отбрани и от разочарованието от самите себе си - може да не сте създали кариера, да сте захвърлили всичко поради обичания. Звучи добре! Наглед почтена причина. Но какво ще остане, в случай че я отхвърлите? Често хората се впускат да пазят различен от беди, от които скрито сами се тормозят. Става някакво заменяне, само че то отново не им дава нравствен покой. Единственият излаз от ситуацията е да започнете от себе си, да анализирате и решите личните си проблеми и терзания.

Лошите момчета са добре познати

Най-опасно е, когато сюжетът " той се оказа низък безсрамник " се повтаря. Не винете за това ориста или звездите - всичко се дължи на вашата роля на безконечната жертва. Именно този проблем ви кара още веднъж и още веднъж да избирате за сътрудник човек, който не ви обича, не ви цени и ви унижава. Обикновено корените на тази податливост се крият в детството. Какво да извършите? Анализирайте предишното си. Първият опит за връзки с хора получаваме като деца от родителите си. После несъзнателно по един или различен метод го възпроизвеждаме в любовните си връзки. Ако детето е било унижавано, потискано и предадено от възрастните, на зрели години то ще търси същото. Именно заради тази причина да вземем за пример дъщерите на алкохолици постоянно се омъжват за пияници. При това отхвърлят други положителни и надеждни претенденти без нездравословни привички - просто заради неведение по какъв начин се живее с подобен човек и по какъв начин се построява връзка с него. Освен това лишените от обич деца са сигурни, че те самите са отговорни за неприятното отношение на огромните. Все отново мама и баща не могат да бъдат неприятни. Този модел работи и по-късно - човек вини за всичко себе си.

Провокирали сте колегата, не сте го разбрали, не сте създали задоволително - по тази причина ви е направил сцена. Той е добричък, вие сте неприятни. Понякога този проблем не може да се реши без помощта на експерт. Психологът ще ви помогне да приемете и обикнете себе си. Освен това е значимо да разширите своя мироглед и обществената си среда, да се научите да имате доверие на хората, които се държат добре с вас. Отначало няма да ви е елементарно - страхът от смяната е затвърден в човешката природа. Но тези промени ще бъдат за положително. И най-вероятно ще ви насочат към по-добър сътрудник.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР