Когато говорим за любов, всяка жена има свой типаж мъж.

...
Когато говорим за любов, всяка жена има свой типаж мъж.
Коментари Харесай

Ето типовете мъже, които не се променят

Когато приказваме за обич, всяка жена има собствен типаж мъж. Не единствено като осанка, само че и като персона. Казваме си, че желаеме сериозен сътрудник, че не бихме дали късмет на коцкар, само че от време на време животът ни провокира и ни среща с несъответствуващия вид мъж.
Влюбени, ние мощно се окуражаваме той да бъде наш и още по-силно започваме да имаме вяра, че можем да го променим към положително.
За страдание, както насилникът не се трансформира, по този начин и тези видове мъже не подлежат на смяна или тя би била доста сложна. Вижте кои са.

Момчето на мама
Има два вида момчета на мама. Първият вид считат, че майка им е най-хубавата стопанка, най-вече схваща от гледане на деца/внуци, тя знае най-точно по какъв начин да излекува настинката им. Това значи, че за този първи вид момче на мама, нищо от вашата грижа няма да подхожда на грижата на майка му.
Вторият вид – той е толкоз капризен от властната си майка, че мъчно би функционирал без нея. В любовта връзка от подобен мъж не очаквайте отговорност, протекция, тъй като той търси партньорка, която да може да замести майка му. Много постоянно такива мъже даже изискват половинката им да печели повече пари.

Играчът
Когато не търсим просто мимолетно развлечение, обикновено е да желаеме взаимоотношенията ни с даден мъж да преминат на последващо равнище. Но в случай че се срещаме с мъж вид състезател, тази фаза на връзката може в никакъв случай да не ни се случи. Обикновено играчите се стремят да запазят връзките си на незадълбочено равнище. Ако въпреки всичко основат съществени взаимоотношения, не си мислете, че това ги вади от играта да се срещат без ваше познание с други партньорки.

Лъжецът
Още един вид мъж, който не си мислете, че може да измененията. Изключително прочувствено натоварващо е да се срещате с някого, на който не можете да разчитате и който не е почтен с вас. Когато индивидът, с който излизате, е измамник, той постоянно дава обещания, които не може да извърши. Винаги измисля истории, кара ви да се чувствате зле, тъй като сте афектирана от това, че той не е спазил обещанието си към вас. Лъжецът постоянно крие своята същина, той не си разрешава да бъде уязвим. Често лъжецът може да се окаже Играч и вие ще сте в цялостна илюзия за това, че не сте единствената му партньорка в сегашния миг.

Егоистът
Той може да прояви тази своя негативна линия по доста способи. Склонен е да слага потребностите си преди всичко, демонстрира дребен интерес към вас и вашите ползи. Егоистът ще ви покаже, че той е специалист във всичко и ще поеме контрола над значимите за връзката ви решения. Егоистът има потребност постоянно да сте към него, изключително в случай че му е мъчно, само че не очаквайте безусловна поддръжка от него, когато вие се нуждаете. Егоистът е потребител във връзката.

Емоционално недостъпният мъж
Срещате се с мъж, който е прочувствено недосегаем? За жал подобен мъж може в никакъв случай да не се разкрие пред вас, да не бъде уязвим и да не ви допусне изцяло в живота си. Това не значи безусловно, че вие не вършиме нещо както би трябвало. Има редица аргументи един мъж да не е прочувствено наличен. Дали вие се срещате с подобен, вижте тук повече по тематиката.

Зависимият
Зависимостта към алкохол, опиати, хазартни игри не се трансформира. Малко са мъжете, които са съумели да преодолеят това затруднение в живота си и са построили щастливо семейство. Зависимият мъж може да спре за няколко месеца, само че зависимостта му ще се демонстрира постоянно и по малко или в съществени епизоди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР