Когато Господ създал света, направил и десет мъже, които да

...
Когато Господ създал света, направил и десет мъже, които да
Коментари Харесай

Легенда разкрива защо чуждата жена е по-сладка

Когато Господ основал света, направил и 10 мъже, които да се грижат за всички негови творения. Видял ги обаче, че скучаят доста и решил да ги възнагради за положителната работа, като ги подари с невести.

Затова им дал опция всеки да извая от тесто своята обичана съгласно персоналния си усет, като заречен да даде душа на всеки от облиците.

Най-накрая Бог сложил пред мъжете поднос с няколко захарни бучки и приканил всеки от мъжете да вземе по една, с цел да направи общия обичай с бъдещата си обичана по-сладък.

След това Всевишният си тръгнал и оставил мъжете да се порадват на новата си компания. Не след дълго обаче се върнал и виждайки напълно празния поднос, се разлютил:

Оставих пред вас единадесет бучки, а в този момент няма нито една! Кой от вас е престъпил повелята ми и си е разрешил да вземе две? – запитал Господ.

И мъжете и техните другарки мълчали от боязън. Тогава Бог се ядосал още повече, хванал дамите разбъркал ги и ги раздал на мъжете противоположното на инцидентен принцип.

От този ден нататък всеки девет от 10 господа си фантазира, че спътницата на приятеля му е по-сладка, тъй като е похапнала повече сладко.

Само един от 10 обаче е пределно наясно, че всички представителки на нежния пол са едни и същи, защото двете парченца захар са били при него.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР