Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре

...
Когато една планета е ретроградна, нейните енергии са обърнати навътре
Коментари Харесай

Как влияят ретроградните планети на нашата карма?

Когато една планета е ретроградна, нейните сили са обърнати във вътрешността и стават по-субективни. Нейната сила се демонстрира по-бавно във външния свят, отчасти тъй като човек е податлив да мисли по-задълбочено върху силите, които са въвлечени.

Според Мартин Шулман, ретроградните планети са склонни са преминат през бариерата на времето. Човек придвижва мемоари от минали животи в актуалната си инкарнация. Може да има усеща за обединение на животи, което характеризира опитите на индивида да реши неща, които не е съумял да реши в предишното си.

***

За да разберете кои планети са били ретроградни в деня и часа на вашето раждане натиснете и следвайте инструкциите:

Когато страницата ви се отвори, ще би трябвало да попълните данните си НА ЛАТИНИЦА. Първо име, Фамилия (не е наложително поле), дали сте жена или мъж, дата на раждане, час на раждане ( хубаво е да знаете прецизен час и минута, с цел да бъде всичко оптимално точно), страна и град, в който сте родени. Когато попълните всички съставни елементи, натиснете Continue и в същата страница ще се зареди вашият къс етюд по отношение на данните, които сте въвели.

Ако желаете да разберете в какво придвижване са били планените в часа на вашето раждане, заредете страницата до съвсем самия ѝ край. Там ще намерите таблица със заглавието Planetary positions. Тук можете да видите в кой дом, в кой знак и в какво състояние се е намирала всяка една планета.

***

Понякога спомените могат да бъдат толкоз живи, че човек даже не ги осъзнава, че са мемоари. Според Шулман, „ Този човек живее в замъглена фаза на някаква друга времева зона, чийто неудържим магнетизъм наподобява даже още по-голям в сравнение с неговия сегашен живот. “ Човекът продължава да живее наново опита, който е обвързван с обособената ретроградна планета.

Ретроградността оперира посредством няколко измерения едновременно. По този метод индивидът може да бъде напред или обратно в този си живот до момента в който една част от него към момента не участва напълно в сегашния му живот.

В добавка с неналичието на синхронизация с хронологичното време, което единствено по себе си е задоволително да разстрои някои хора, той има прекарвания от друго място – една много неповторима ориентировка в пространството.

Дефиницията на Шулман за „ назадничав субект “ се отнася до хора, които имат едно от следните неща: 1) три или повече ретроградни планети в рождената си карта; 2) някоя от персоналните планети е ретроградна; 3) най-малко една ретроградна планета наоколо до асцендента или медиум цели. Този тип хора от време на време имат доста сложни и яростни борби с елементи от самите себе си, които са примитивни и с които са имали проблем през цялото време на времето.

Добре е обаче да се знае, че духат и душата са над закона за кармата и всички компликации могат да бъдат позволени. Също по този начин ретроградността дава благоприятни условия за голям нравствен напредък, който до момента не се е случвал.

:
 Как въздействат ретроградните планети на нашата карма?  Как въздействат ретроградните планети на нашата карма?  Как въздействат ретроградните планети на нашата карма?  Как въздействат ретроградните планети на нашата карма?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР