Когато един организъм е жив, то в него има разминавания,

...
Когато един организъм е жив, то в него има разминавания,
Коментари Харесай

Рашидов: Източването на КТБ има много лица. Йончева, трябва да знае, че не може да прави слава с чужди пари. Парите са мои

Когато един организъм е жив, то в него има разминавания, не би било забавно в случай че няма вести. Когато три партии са на едно място имат разлики, обикновено е. По-важното е министрите от тези партии да си гледат работата, защото от това зависят орисите на доста хора. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов пред камерите на Нова телевизия във връзка следващия разкол в дребната коалиция.

"Не имам вяра, че един изтребител ще докара до трус. Това, че може да се вземе едно решение "за " или "против " е въпрос на мнение и гласоподаване. Не виждам нервност, а различия. Чак толкоз самолетите да са разграничителната линия ", сподели още той.

"Аз съм пострадал в КТБ, парите в КТБ не са парите на Цветан Василев, а на българските инвеститори, измежду които съм и аз. Източването на КТБ има доста лица, Елена Йончева би трябвало да знае, че не може да прави популярност с непознати пари. Парите са мои и на многото инвеститори ", разкри Рашидов.

'От както Корнелия Нинова стартира да се снима с козички, не спря да търси тематики за политически дивиденти ", приключи Вежди Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР