Когато двамата със Симеон се залюбили, щерката на Мариана била

...
Когато двамата със Симеон се залюбили, щерката на Мариана била
Коментари Харесай

Всички Впериха Поглед! Няма Да Повярвате Коя Е Новата Изгора На Бившия Мъж На Векилска Симеон Колев

Когато двамата със Симеон се залюбили, щерката на Мариана била едвам на 5 години. Преди 12 години на бял свят се появи и общият им наследник Момчил.

Постоянните клюки за изневери на Симо постоянно обтягали връзките му с Мариана. Според осведомени, в основата на зверските диети, на които се подлагаше през последните 2-3 години водещата, стоял 3 години по-младият й брачен партньор. След раждането на Момчил Векилска не съумяла да смъкна насъбраните по време на бременността килограми и даже траяла да пълнее.

" Симеон непрекъснато й натякваше, че е дебела и остарява. Мариана се подложи на тези диети и направи знамение, с цел да смъкна 20 кг за няколко месеца единствено поради него ", разкриват близки до обкръжението на Векилска, написа Пик.

Един ден, след 12 години брак и 15-годишна връзка, водещата решила да постави завършек на кошмарния си брак, събрала си багажа и се изнесла с двете си деца. Въпреки краха на брака си, радиоводещият е безапелационен, че продължава да има вяра в брака и безконечната обич, каквито видял при баба си и дядо си, на който е кръстен.

" С Мариана сме разграничени, да. Само че не сме разграничени от през вчерашния ден или от оня ден, а към този момент 2 години. Това е ситуацията ", призна обществено Симеон.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР