Когато другите са зле – те се чувстват добре! Такива хора

...
Когато другите са зле – те се чувстват добре!
Такива хора
Коментари Харесай

Тревожни знаци, че до вас има хора, които са истинско олицетворение на злото!

Когато другите са зле – те се усещат добре!

Такива хора непрекъснато търсят благоприятни условия да преобладават и да побеждават. И въпреки в началото да наподобяват доста другарски настроени, рано или късно същинската им природа личи.

Трябва да знаете, че това са извънредно ненадеждни другари, които съставляват опасност, а не поддръжка, на която можете да разчитате в сложни времена. Когато другите се усещат зле – те се усещат добре!

1. Харесва им да отхвърлят ​​реалността.

С други думи, тези хора живеят в отричане. Те възприемат действителността по друг метод и по тази причина визията на същинското положение на нещата опонира на тяхната природа.

2. Те изопачават обстоятелствата.

Изкривяването на обстоятелствата за сегашната обстановка е тяхната мощна страна. Те интензивно ползват тази техника на операция, с цел да показват това, което се случва, в отрицателна светлина, като по този метод провокират страдалчество у другите.

3. Те крият информация

За да получат надзор над обстановката, тези хора постоянно употребяват неистини и крият значима информация.

4. Те заблуждават хората

Като изкривяват обстоятелствата и ви принуждават да вярвате в противоположното на това, което към този момент се е случило, те получават надзор над хората към тях. Дори в случай че обстановката и без друго е неприятна, те ще положат всички старания, с цел да я създадат още по -лоша за вас.

5. Те не усещат скрупули на съвестта

Злите хора постоянно се пробват да преобладават над другите, движейки се напред. Независимо дали желаят да ви накарат да страдате или не, тези хора ще работят по този начин, че да изпитват наслада от това да наранят някого по пътя си.

6. Те непрекъснато лъжат

Тези хора лежат толкоз постоянно, че елементарно могат да бъдат наречени патологични лъжци. Изглежда това за тях е игра. Колкото повече лъжат, толкоз повече наслаждение им носи.

7. Те отхвърлят да дават отговор за своите дейности.

Злите хора рядко поемат отговорност за своите дейности, тъй като това опонира на техните морални правила. Вместо това те са склонни непрекъснато да упрекват другите за техните неточности и в никакъв случай да не се извиняват.

8. Те са манипулатори.

Както към този момент споменахме, тези хора са майстори на операциите. Трябва да разберете, че вие нямате никакво значение за тях, а ви възприемат единствено като спънка за постигането на техните цели.

9. Те са ненадеждни другари

Те са извънредно ненадеждни персони, незапознати с концепцията за откровено другарство. Когато вие сте добре, те постоянно са до вас, само че в случай че имате проблеми, те изчезват незабавно.

10. Те са захласнати от надзор.

Това са самовлюбени и арогантни персони, чиято надменност е резултат от контрола върху другите. Те се любуват на личното си предимство и получават наслаждение от това, да карат другите да се усещат по-нисши и незначителни.

11. Те ​​водят двойнствен живот

Тези хора интензивно употребяват неистини и измами, тъй че няма нищо изненадващо във обстоятелството, че те водят двоен живот и лъжат другите по този начин, както и вас.

12. Те губят времето ви

Последно, само че не по-малко значимо: тези хора лишават скъпото ви време за реализиране на избрани цели. Те се пробват да ви лишат от всяка опция да се развивате и да бъдете щастливи.

Превод на публикацията – Key Warning Signs That Someone In Your Life Is Evil!

Щастието може да бъде откраднато – злокобната технология на ограбването!

Могат да ви откраднат парите, да ви откраднат  колата. Но има и други полезности: обич, здраве, триумфи, благополучие. Те също могат да бъдат откраднати, по този начин са вярвали в древността. „ Да…

Цялата публикация

„ Уморени сте – рисувайте цветя. Злобни – линии. Отчаяни – пътища “ – Методът за централизация на Леонардо

 

Методът за централизация на Леонардо да Винчи работи по-добре от консултация с психолог. Един от основните гении на Ренесанса, Леонардо да Винчи, основава монументални произведения освен в изкуството и…

Цялата публикация

„ Надеждата е най-голямото зло! Тя удължава мъченията! „

 

Подготвили сме няколко забавни фрагмента от книги и изявленията с Ървин Ялом *. Разбира се, те са за любовта и самотата, живота и гибелта, за смисъла на нашето битие изобщо.…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР