Когато дадеш повече от 350 хиляди евро за автомобил, обикновено

...
Когато дадеш повече от 350 хиляди евро за автомобил, обикновено
Коментари Харесай

Врътка: Porsche блокира препродажбата на 911 S/T за една година

Когато дадеш повече от 350 хиляди евро за автомобил, нормално очакваш той да е твой и да правиш каквото искаш с него. Не по този начин, обаче, стоят нещата при новото 911 S/T, където Porsche има забавна уговорка, която блокира препродажбата на колата, написа Факти.бг.

" Когато обявихме 911 S/T - по случай 60-годишнината на 911 - получихме невиждан интерес към автомобила, който надалеч надвиши броя на предопределените за Съединени американски щати коли ", съобщи Франк Мозер, който управлява отдела за 911 и 718 пред The Drive.

" Искаме да подсигуряваме, че колите са разполагаем на същинските запалянковци, с цел да ги карат и да им се любуват години наред.

Поради тази причина, тези, на които е възложен автомобил 911 S/T в Съединени американски щати, ще бъдат задължени да съблюдават контрактувания най-малък интервал на предпазване, избран на една година. На процедура това ще значи, че колите в Съединени американски щати

в началото ще бъдат отдавани на лизинг за този интервал, преди да бъде трансферирана собствеността. "

Първите коли ще бъдат доставени напролет на идната година, което значи, че до пролетта на 2025-та, те няма да са благосъстоятелност на същинските си притежатели. Това се прави, с цел да бъде спряна изработката на бърза облага от хора, които са получили достъп до колата, а в действителност няма да ѝ се насладят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР