Когато човек е млад и има цялото време на света

...
Когато човек е млад и има цялото време на света
Коментари Харесай

Ако той не желае да се бори за теб, не е твоят човек

Когато човек е млад и има цялото време на света пред себе си, и има всичките фантазии в сърцето си, и към момента е мечтател, ветреник, добряк до неблагоразумие, тогава е елементарно да повярва, че да се бориш за нечия любов, си коства. Че това е сантиментално, рицарско, героично даже. Че всяко тестване за любовта я прави по-силна.

По филмите също ни учат, че не би трябвало да се отхвърляме от любовта си и да я преследваме непременно.

Само че къде е здравословната граница и по кое време се трансформираме в елементарни „ стокъри “?

Истината е, че когато е обич, няма потребност да се бориш за нея. Какво има да доказваш? Любовта се ражда непринудено и зароди ли се един път, не може да си отиде току-тъй. Как избледнява любов? Времето не може да я заличи, а единствено да усили пламъка й.

Много постоянно дамите, които преследват любовта на един мъж, мислят, че не заслужават нищо по-добро , че това е най-голямото благополучие, което животът ще им даде в миналото, и изтърван ли го в този момент, ще бъдат вечно нещастни.

Не можете да накарате някого да ви обича принудително, само че можете да се превърнете в човек, който обича себе си, с цел да го обикнат и другите. Не правете взаимни отстъпки със себе си и не се подценявайте. Можете да контролирате личните си дейности, в случай че не непознатите. Не си затваряйте очите, когато усещате, че нещо не е наред, че не можете да се отпуснете, че си мерите всяка приказка.

С верния човек няма потребност да потвърждавате нищо. Можете да си говорите за всичко, няма да се срамувате от себе си, няма да обмисляте всяка дума, няма да се чудите какво ли му се върти из главата, няма да ви стряска с реакциите си, няма да изпитвате боязън.

Няма значение, че сте били наранени и разочаровани. Оставете предишното зад тила си. Не се обръщайте обратно към моменти от живота, които ви карат да се чувствате зле. Повтаряйте си, че заслужавате да бъдете щастливи и ще бъдете щастливи.

С верния човек просто ще обичате и ще бъдете обичани. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР