Когато БСП гласуваше против F-16, Възраждане“ въобще ги нямаше на

...
Когато БСП гласуваше против F-16, Възраждане“ въобще ги нямаше на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: „Възраждане“ ги нямаше като партия, когато ние гласувахме против F-16

„ Когато Българска социалистическа партия гласуваше срещу F-16, „ Възраждане “ изобщо ги нямаше на политическия хоризонт. Моля ви да внимавате, когато вършиме сходни изказвания. Именно вашата парламентарна група в предходното Народно заседание гласувахте за F-16, цялата ви група. Българска социалистическа партия ще бъде както и преди, по този начин и в този момент – срещу покупката на F-16. “

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов от парламентарната естрада.

Според Георги Свиленски цялата акция е предходна в това от партията на Костадинов да се изясняват дали са дали своят вот или не са дали своят вот за ратификацията. „ Не за нови F-16, а за удължение на контракта за старите. Онези, където ги няма “, безапелационен бе социалистът и сподели фотография от гласуването, където се виждат 11 гласа „ за “ от партия „ Възраждане “.

„ Нека да е ясно на всички народни представители. Може би сте се объркали. Затова в този момент ви подтиквам да внимавате по какъв начин гласувате. Гласува се за закупуване на нови F-16, гласувайте „ срещу “, с цел да не се объркате. Вероятно сте се объркали или може би сте желали. Министрите на „ Българска социалистическа партия за България “ в кабинета Петков не са подкрепили, не са взели участие и не са дали никакъв принос в този план за решение. Кампанията свърши и резултатът е явен. Давайте да вървим с истините напред пред българските жители. Против сте само по кое време да влезе в действие “, заключи социалистът.

Той уточни, че „ Възраждане “ при вчерашното гласоподаване за изпращане на въоръжение в Украйна са създали 3 ремонти. „ Нали не би трябвало да се изпраща оръжие – какво поправяте вие? Говорите едно, а вършиме друго. Моля да се извади разпечатката от 27 юли и вторник на изключителното съвещание пред всеки един депутат да я има, с цел да стане ясно на българските жители, че с 11 гласа от „ Възраждане “ е признато решението за ратификация на първите F-16 “, сподели в умозаключение зам.-председателят на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР