Когато Акоста опита да зададе допълнителен въпрос, Тръмп каза: Достатъчно!

...
Когато Акоста опита да зададе допълнителен въпрос, Тръмп каза: Достатъчно!
Коментари Харесай

Писна Му! Тръмп Изгони Наглеца От Си Ен Ен От Белия Дом! Вижте Видео!

Когато Акоста опита да зададе спомагателен въпрос, Тръмп сподели: " Достатъчно! " След това сътрудничка на Белия дом опита да вземе микрофона на журналиста. Опитът й обаче се оказа безрезултатен.

Прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс упрекна Акоста в недопустимо държание по отношение на сътрудничката на Белия дом, която се опита да му отнеме микрофона.

Журналистът удостовери в Туитър, че знае, че е лишен от достъпа си до Белия дом, съобщи ДПА. Той нееднократно е влизал в разногласия с президента.

Си Ен Ен поддържа журналиста си.

Асоциацията на кореспондентите в Белия дом дефинира като " слаб и неправилен ход " решението на американското президентство да " накаже " Джим Акоста.

" Отнемането на достъпа до комплекса на Белия дом е реакция, която е несъразмерна с нарушаването, за което се твърди, че е осъществено, и е неприемлива. Призоваваме Белия дом неотложно да преразгледа този слаб и неправилен ход ", съобщи журналистическата организация.

" Призоваваме всеки, който има подозрения, че тази реакция е несъразмерна с нарушаването, за което се твърди, че е осъществено, да огледа видеозаписа от събитията от по-рано през днешния ден ", написа още в изказването на асоциацията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР