Когато 33 години твоето име се изписва заедно с титлата

...
Когато 33 години твоето име се изписва заедно с титлата
Коментари Харесай

Пищни букети за вечната рекордьорка Стефка Костадинова

Когато 33 години твоето име се изписва дружно с купата " рекордьор " в леката атлетика, когато никой не може да скочи толкоз високо, колкото ти, когато те обича цялостен народ и се гордее с твоето достижение... Тогава няма задоволително думи, дарове, ордени и цветя, с които да се мери любовта.



Преди 33 години, на днешния ден (30 август) именитата Стефка Костадинова съумя да запише резултат от 209 см в Рим. Тогава тя стана международна рекордьорка в скока на височина. Такава е и през днешния ден. Над 3 десетилетия опитите да бъде надскочена именитата българка са несполучливи.

Със сигурност тя помни тази дата, само че не са я не запомнили и българите, които не престават да се гордеят с достижението ѝ. И да я сочат като образец!
View this post on Instagram

A post shared by (@stefkakostadinovaofficial) on Aug 30, 2020 at 9:43am PDT

209 букета са малко за това, което Костадинова реализира! 209 000 букета също не стигат, с цел да изразят нашата благодарност, както и да опишат скромността, с която тя приказва за достижението си.

" Скъпи сътрудници, публицисти, скъпи фенове на спорта, другари мои.

Благодаря за поздравленията. Световният връх преди трийсет и три години посветих на България. Имах огромния късмет да се състезавам в изискванията на мощна конкуренция. Имах опитни експерти до себе си, които съпътстваха с грижи спортното ми израстване. Имах вас, които се гордеехте с мен. Имах семейството си. Имах и имам всичко - отношението ви към мен, признателна съм ", написа през днешния ден тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР