Кофти ден очаква 4 зодии. Действията на Овните са прекалено

...
Кофти ден очаква 4 зодии. Действията на Овните са прекалено
Коментари Харесай

Хороскоп 18 януари: Кофти ден очаква 4 зодии

Кофти ден чака 4 зодии. Действията на Овните са прекомерно открити и постоянно неуместни за доста от близките, а Раците в действителност са устремени към нова реализация и промени. Вижте какво ви чака и вас!

ОВЕН
Действията ви са прекомерно открити и постоянно неуместни за доста от близките. Това е позиция, която провокира компликации и основава напрежение на доста равнища. До известна степен имате право, само че това, което желаете, може да бъде получено и по различен метод, не посредством офанзива.

ТЕЛЕЦ
При Телците четвъртък е ден на мъчно начало, което се свързва с желанията ви за промени. Ще ги осъществите, само че постепенно. Най-важно е да не връщате мисълта си обратно. Това ви прави нестабилни и постоянно нерешителни. Преценявайте доста деликатно методите на деяние и резултатите, които очаквате.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е ден на очакванията за Близнаците. Предстои ви обновяване на вътрешно и външно равнище, само че то ще настъпи последователно и постепенно, след превъзмогване на редица трудности, което няма да стане доста елементарно. От другари и съдружници можете да очаквате измами и шикалкавене.

РАК
Вие в действителност сте устремени към нова реализация и промени. Намеренията ви в този момент ще съумеят, безпокойството ще ви тормози макар твърдото ви решение за реализиране на решеното. Четвъртък бележи завършек на безпокойствата ви, дайте израз на волята си. Вечерта съберете другари за почерпка.

ЛЪВ
Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и опция да реализирате желанията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте неотстъпчивост. Много от вас са обезпокоени финансово, само че ще получат непредвидени доходи, които ще ги стабилизират.

ДЕВА
Този ден носи от дълго време мечтаното позволение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е наложително да спазите, с цел да постигнете гореказаното. Избягвайте най-малкия риск. Бъдете бдителни, вероятни са непредвидени обстановки.

ВЕЗНИ
Вашите проблеми намират позитивно позволение в четвъртък. Не липсват трудности, само че ще ги преодолеете. За другите сфери в живота този период е друг, както и степента на достижение. По настоятелен въпроси в специалността позитивните резултати ще бъдат налице.

СКОРПИОН
Четвъртък се обрисува като сполучлив ден. Имате благоприятни условия за реализиране на потребни контакти, които могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в специалността си през днешния ден, само че доста от вас подхождат прочувствено, което ще ви сътвори дребни проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добър е вашият финансов късмет в четвъртък и в този момент можете да намерите оптимално позволение на повече от въпросите, които чакат отговор. На първо място, ще получите нужната ви поддръжка от другари. Този факт ще озадачи някои от вас. Денят се свързва с пътешестване и приятни вести. Живеете със спомените си, захванете повече работа, с цел да не изпаднете в дупка през днешния ден.

КОЗИРОГ
За Козирозите четвъртък е ненадейно сполучлив ден. Голяма част от триумфа ще се дължи на вашите съответни условия. Съществува известна заплаха от дезориентация, провокирана заради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия триумф. Вслушайте се в съвета на другар, който откровено се тормози за вашето психическо здраве.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите в четвъртък са възпрепятствани за решителни дейности. Проблемът се свежда най-вече до личностната ви настройка през днешния ден, върху която значително давление оказва домашната конюнктура. Въпреки всичко множеството от вас ще бъдат както постоянно с задоволителен професионален потенциал.

РИБИ
Емоционалността надвива през днешния ден у вас и ще ви сътвори настоятелен компликации. Не проявявайте неспокойствие към някои от сътрудниците ви, няма да съумеят с интригите си. Освен това изоставяни проблеми непрекъснато ще излизат на напред във времето и ще способстват за раздвояването ви. При някои от вас е необходимо пътешестване и може би ще решите таман през днешния ден да го извършите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР