Коен не посочи името на Тръмп в съда, на адвокатът

...
Коен не посочи името на Тръмп в съда, на адвокатът
Коментари Харесай

Бившият Адвокат На Тръмп Го Закопа За Любовните Афери!

Коен не уточни името на Тръмп в съда, на юристът му Лани Дейвис съобщи, че той е имал поради президента.

" Днес той (Коен) се изправи и свидетелства под клетва, че Доналд Тръмп му е наредил да извърши закононарушение като направи заплащания за две дами с главната цел да повлияе изборите. Ако тези заплащания са закононарушение за Майкъл Коен, тогава за какво да не бъдат за Доналд Тръмп ", означи юристът.

Двете заплащания е трябвало да обезпечат мълчанието на две дами, твърдящи, че са имали връзки с Тръмп, и са били направени преди президентските избори през 2016 година.

В. " Уолстрийт джърнъл " заяви през януари, че месец преди изборите Коен е платил на Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд, 130 000 $, с цел да резервира в загадка интимните си връзки с Тръмп от 2006 година. Коен призна, че й е платил от личните си средства и без знанието на Тръмп.

Макдугъл, съгласно в. " Ню Йорк таймс ", твърди, че през 2006 година е имала близки връзки с Тръмп. Малко преди изборите тя продала историята си на списание " Нешънъл инкуайър " за 150 000 д., само че материалът по този начин и не бил оповестен. Медиите подозират, че зад това също стои Коен.

Тръмп отхвърля тези афери. Според юриста му Рудолф Джулиани заплащанията са били направени, с цел да се спести неудобството за президента и фамилията му и не са свързани с акцията.

Според прокуратурата Коен е опитал да си възвърне сумите, представяйки подправени фактури за правни услуги на компанията на претендента.

Федералният съд в Ню Йорк му постанови гаранция от 500 000 $ за освобождението на някогашния персонален юрист на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, до момента в който бъде произнесена присъдата му на 12 декември, съобщи Асошиейтед прес.

По данни на АП Коен е сключил съглашение с прокуратурата, признавайки се за отговорен в подмяна на намаляване на наказването. Сделката планува също той да не апелира възможна присъда отнемане от независимост от 46 до 63 месеца.

На процедура Коен се признава за отговорен в нарушение на разпоредбите за финансиране на предизборната акция на Тръмп за да повлияе резултатите от изборите през ноември 2016 година. Нарушението се показва в нецелево потребление на средства, отпуснати за предизборната акция, показва ТАСС. Част от тези средства е била употребена, с цел да се купи мълчанието на Сторми Даниълс и Карън Макдугъл.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР