Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки любител

...
Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки любител
Коментари Харесай

Новото супер предложение на efbet гарантира още по-високи коефициенти

Коефициентите и разнообразните пазари са водещи фактори за всеки фен на   при избор на онлайн букмейкър. Още от основаването си   се развива сполучливо и по двата параметъра, като коефициентите на компанията постоянно са били измежду най-хубавите на пазара. 

Скоро обаче българският
букмейкър започва и нова акция - мачове с 0% марж. 

Какво е марж? 

Маржът на облагата на една компания съставлява тази част от приходите, които тя задържа като облага. Когато става въпрос за онлайн
букмейкъри, облагата за тях идва от коефициентите за всички събития. Традиционно, efbet предлага един от най-ниските маржове за предлаганите пазари, а с новата си акция за избрани събития, дава на своите клиенти и допустимо най-високите коефициенти. 

0% марж в efbet за топ събития в спорта 

В своята спортна секция efbet към този момент предлага топ срещи с 0% марж - най-новото предложение на букмейкъра. Така в секция спорт всеки ден могат да бъдат открити събития със повишени коефициенти за краен победител, от които могат да се възползват всички клиенти на efbet.com. 

Броят на събитията за деня е друг, като най-вече мачове могат да бъдат открити през уикендите, когато се играят и най-вече мачове от топ шампионатите в Европа. 

За по-лесен достъп до срещите с пазари с 0% марж, потребителите могат да влязат на главната страница през мобилното приложение, както и в секция " Топ събития " през настолната версия на уеб страницата. 

Бонусите са значими в efbet 

Уикендите, с изключение на богати на събития, оферират и разнообразни предложения, най-малко когато се отнася за efbet. В момента компанията предлага 10 лв.
бонус без депозит в своите секции за спорт и  ( ). 

Букмейкърът предлага целогодишно атрактивни предложения и промоции, като през тази година организира и огромната
бонус игра " Тръпка за злато ", посредством която бяха раздадени 5 милиона лв. в разнообразни награди. 

За нови консуматори efbet продължава да предлага страхотни предложения -  до 200 лв. и  до 1500 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР