Кое животно видяхте първо на картинката. Открийте нещо за себе

...
Кое животно видяхте първо на картинката. Открийте нещо за себе
Коментари Харесай

Кое животно видяхте първо?

Кое животно видяхте първо на картинката. Открийте нещо за себе си с този занимателен тест.
Прочетете още
Глава на тигър



 

Лявото полукълбо на мозъка ви е по-активно от дясното. Вие сте изчерпателен човек, доста целенасочен и проведен. Когато се сблъскате с проблем, сте склонни да бъдете разумни, пресметливи и справедливи.

Понякога обаче, защото знаете, че решението, което сте взели, е взето след доста мислене, сте склонни да не отстъпвате. Затова е целесъобразно да чуете мнението на другите и да го вземете под внимание. Помнете, че малко примирение постоянно може да бъде от изгода.

Висяща маймуна



 

Дясното полукълбо на мозъка ви е по-активно. Вие сте изобретателна персона, която е цялостна с реформаторски хрумвания. Когато се сблъскате с проблем, вие разчитате повече на интуицията си (която по-често е вярна), в сравнение с сериозното мислене.

Знаете чудесно, че всяка стъпка, която предприемете в живота си, е урок за вас и че даже загубата е стъпка към реализиране на вашите цели. За вас пътуването е по-важно от задачата. Тъй като сте идеалист, постоянно се губите в личната си страна на фантазиите. За вас е от значително значение да си сверявате часовника с действителността понякога и да обръщате малко повече внимание на света към вас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР