С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски,

...
С Европейска заповед за арест издирват таксиметровия шофьор Атанас Килиджийски,
Коментари Харесай

Издирват с европейска заповед за арест, таксиджията, помел жена в Пловдив и избягал

С Европейска заповед за арест търсят таксиметровия водач Атанас Килиджийски, който преди повече от три месеца блъсна стара жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга от страната. Той към момента не е задържан, само че управляващите в България са в контакт с тези на острова. България може да желае от Англия задържане посредством европейска заповед за арест поради подписано съглашение сред управляващите.
Прочетете още
Последно Килиджийски е намираше в малко градче в Англия. За местоположението му заяви жена, която бе приютила него, жена му и детето й. След това тя бе подлъгана от фамилията, че ще получи пари за престоя им, само че до днешна дата не може да се свърже с тях, с цел да вземе сумата.

Катастрофата стана на 18 февруари в центъра на Пловдив, а потърпевшата 60-годишна жена прекосявала на пешеходна пътека. Според проверяващи водачът не е понижил скоростта преди удара. След това потърпевшата е била откарана в болница, където се схваща, че е със строшен таз и фрактура на ръката. От видеото, с което медията ни разполага се вижда по какъв начин Килиджийски опустошава дамата, само че даже не стопира, а потегля с мръсна газ.

Припомняме,че, както медията ни заяви след случая Районният съд в Пловдив го освободи против алегорична гаранция, макар безумното закононарушение, което извърши мъжът. Веднага по-късно, държавното обвиняване беше протестирало стартирането на Килиджийски.  За да избегне правораздаването, мъжът напусна рамките на България през границата ни със Сърбия,въпреки че е и с отнета брошура. По тази причина делото пред Окръжен съд се организира без неговото наличие и задочно му бе натрапен арест.

След това до медията ни алармира българка, която живее в Англия и описа, че е приютила него и фамилията му, само че до в този момент не е получила парите за квартира, както са се разбрали. Тя добави пред медията ни, че се е познавала незадълбочено с дамата на виновника  Дияна Килиджийски, защото са  работили 5 години дружно Англия. Именно тя се свързала с нея, с цел да й помогне, а излъганата жена и предоставила квартира и им оправила документите. След съжителството им се скарали и българката ги помолила да си отидат, като към този момент схванала какво в действителност е направил Килиджийски. Семейството обаче не си платило и до днешна дата те са неоткриваеми и за дамата, тъй като не подвигат телефоните си. Последно обаче Атанас й е споделил, че са в град Корби. 

След това  TrafficNews уведоми покуратурата за постъпилия сигнал. 

Още за историята: 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР