Орландо Блум бе видян да попива нощния живот на Ливърпул

...
Орландо Блум бе видян да попива нощния живот на Ливърпул
Коментари Харесай

Актьорите от „Властелинът на пръстените“ се насладиха на изненадващо събиране само часове преди тъжната смърт на колегата им Бърнард Хил

Орландо Блум бе забелязан да попива нощния живот на Ливърпул преди дълго чаканото му появяване на Comic Con този уикенд.

Британският артист, който е благоприятен за американската певица Кейти Пери, се събра още веднъж с сътрудниците си от " Властелинът на пръстените " Илайджа Ууд, Били Бойд и Дом Монахан на Smithdown Road в Мърсисайд, изпращайки почитателите на полуда в обществените мрежи медии.

За страдание, дребната намира се случи единствено часове преди гибелта на един от сътрудниците от групата „ Властелинът на пръстените “. Бърнард Хил, който играеше крал Теоден в два от филмите от поредицата, умря през уикенда, като гибелта му беше оповестена в неделя.

Хил трябваше да се причисли към Блум, Бойд, Ууд и Монаган на Comic Con в събота и неделя, само че се отхвърли в последния миг. В обява в Instagram Comic Con съобщи: „ Тъй като сътрудникът на Бърнард е доста зле, той към този момент не може да участва на събитието. Той изпраща откровените си извинения и благодари на всички за разбирането. Той изпраща любо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР