Кое е по-лошо от предателството? Двойното предателство, разбира се. За

...
Кое е по-лошо от предателството? Двойното предателство, разбира се. За
Коментари Харесай

Съсипана съм, нямам представа какво да правя: Той ми изневерява с майка ми

Кое е по-лошо от измяната? Двойното изменничество, несъмнено. За страдание в живия живот се случва постоянно и от време на време обичаният ви човек може да прегреши и да ви нарани, като се втурне в обятията не на кого да е, а на различен човек, който приемате за непосредствен и обичате. Точно както се е случило с днешната ни героиня:

" Аз съм на 31, мъжъж ми е на 36 и двамата имаме момченце на 5 години. Също по този начин имам и доста привлекателна, 49-годишна майка, от която в никакъв случай не съм очаквала, че ще ме съобщи. Родена съм, откакто тя е забременяла с мен от мъж, който е виждала един единствен път. Двамата са имали връзки за една нощ и аз съм се появила 9 месеца по-късно. Никога не съм познавала татко си, нямам никаква визия какъв е той. 

 жена

През целия ми живот майка ми ме е отглеждала сама и сме били единствено двете. Но това не съумя да съсипе вярата ми в любовта и от 7 години съм омъжена. Толкова обичам мъжа си, постоянно сме се разбирали и до неотдавна мислех, че нищо не може да помрачи връзките ни. Явно съм живяла в огромна илюзия...

Вярвах, че съм огромна късметлийка, тъй като брачният партньор ми и майка ми се схващат чудесно, радвах се, че тя го утвърждава. Но в никакъв случай не съм предполагала, че двамата ще имат спекулация, даже не подозирах, че посред им има някакви благосклонности и химия. 

Работя като здравна сестра и постоянно се постанова да не присъствам от у дома, когато давам дълги, нощни смени и майка ми ми оказва помощ с детето. И в тези моменти, когато брачният партньор ми се прибира от работа, двамата се засичат. Всъщност, тя постоянно остава и откакто той се прибере и може да поеме грижите за сина ни. Никога не съм предполагала обаче, че тя желае да остане даже тогава, с цел да флиртува с него, както и той с нея. 

Една вечер обаче се почувствах отпаднала и ме освободиха от нощна промяна, с цел да си почивам и да оздравея. Когато се прибрах у дома, шокът беше голям - когато стигнах в спалнята, видях брачна половинка му върху майка ми, правеха секс. 

 жена, мъж

Почувствах се още по-зле от гледката и на секундата излязох от у дома. Това беше единственият път, в който се прибрах без да предупредя, че пътувам към у дома. Обикновено му се обаждам и му споделям, че се прибирам и като се замисля, всичко е изглеждало обикновено у дома, като се изключи това, че майка ми всякога изглеждаше като че ли лицето ѝ е зачервено и е изморена. 

Убедена съм, че тази спекулация се случва от дълго време и че това напълно не е бил първият път. Съсипана съм, не знам какво да направя! ", Д. 

Вие какъв съвет бихте дали на героинята ни? Случвало ли ви се е да попаднете в сходна обстановка?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР