Коби Брайънт си отиде от този свят на днешната дата

...
Коби Брайънт си отиде от този свят на днешната дата
Коментари Харесай

Четири години без баскетболната легенда Коби Брайънт

Коби Брайънт си отиде от този свят на днешната дата преди четири години. Баскетболистът почина в злополука с хеликоптер, който се разруши в Калабасас на 26 януари 2020-а година. На борда имаше 9 души, а измежду тях бяха Коби и щерка му Джиана, на 13 години. Катастрофата не остави оживели.

Брайънт бе едвам на 41-годишна възраст, само че остава в историята като един от най-великите баскетболисти.

Цитатът, с който Коби желае да бъде запомнен: " Искам хората да мислят за мен като човек, който е надскочил себе си, постигнал свръх триумфи, това е. Това ще е самопризнание, че съм вложил доста работа и съм изстискал всяка капка от този портокал. "

Едва ли има някой, който обича басектбола, да не е попадал на неговото пояснение в обич към баскетбола, което той написа след прекратяването на спортната си кариера през 2016 година с което сподели довиждане на най-скъпото си нещо.

Скъпи Баскетбол,

От момента, в който започнах да прегъвам на топка баскетболните чорапи на татко ми, с цел да изстрелвам мислени кошове, с които печелех мачове в Грейт Уестърн Форум, знаех, че едно нещо е истина: бях се влюбил в теб.
Това бе обич толкоз дълбока, че ти дадох всичко, което притежавах - от мозъка и тялото си до духа и душата си.

(...)

И двамата знаем, че без значение какво ще върша оттук насетне, аз постоянно ще бъда това хлапе с чорапите на топка и кошчето за отпадък в ъгъла на стаята.

5 секунди до края на мача. Топката е в ръцете ми.
5...4...3...2...1

Ще те обичам постоянно,

Коби

В продължение на повече от 20 години Коби демонстрира на света какъв може да бъде резултатът, когато забележителният гений се смеси с безспорна лоялност към обичаната игра и към успеха, която постоянно го е водела напред.

След гибелта си, Коби Брайънт оставя в завещание изключителните си достижения като състезател, академията за млади играчи и сполучливите артикули с неговото име.

Той остана вечно на 41 години, само че ще живее в сърцата на своите фенове. Защото съумя да се трансформира в легенда още преди да напусне този свят и тъй като им даде един добър образец за заслужен живот.

5,4,3,2,1. Стреляй, стреляй, стреляй!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР