Коби Брайънт изенесе прекрасна реч по време на церемонията за

...
Коби Брайънт изенесе прекрасна реч по време на церемонията за
Коментари Харесай

Коби Брайънт: Пътуването е по-важно от дестинацията

Коби Брайънт изенесе прелестна тирада по време на церемонията за изваждането от приложимост на двата му екипа от Лейкърс - №8 и №24. Легендата се обърна към легендите на тима, към сегашния състав на отбора, както и към фамилията си, почитателите и публицистите, като благодари на всички тях.

“Благодаря, благодаря! Благодаря за довечера, само че не става въпрос просто за моите екипи, които към този момент са там горе. Става дума за тези екипи, които стояха там преди мен. Защото без тях, нямаше по какъв начин аз да бъда тук през днешния ден. Те ме въодушевиха да играя на това високо ниво”, стартира Брайънт.

“Става дума и за идващото потомство. За състава, който имаме в този момент. Те би трябвало да одобряват този дух, духът на тези екипи горе и да се погрижат идващите 20 години да са по-добри от предходните такива. И за почитателите. Журналистите. Вашите упования постоянно ме мотивираха. Благодаря ви ", продължи Коби.

" Става дума и за фамилията ми. За жена ми Ванеса. За дъщерите ни. Те знаят, че фантазиите се сбъдват, стига да работиш крепко ", като добави по какъв начин тъкмо брачната половинка му го е стимулирала преди последния мач в кариерата му, в който вкара 60 точки против Юта. По думите му той е бил толкоз изтощен, че не е имал сили да направи каквото и да е, само че откакто е видял какъв подарък го чака - реплики на екипите на някои от най-големите в историята, освен това с персонални послания към него, просто е нямало по какъв начин да не излезе против Джаз.

“Важно е пътуването, а не дестинацията”, метафизичен заключи той

“Благодаря ви, благодаря ви доста, обичам ви!”, приключи речта си Коби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР