Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на

...
Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Коалицията се лута между Мисията невъзможна и Умирай трудно

" Коалицията се мята или влиза от епизод в епизод на две продукции – първата е " Мисията невъзможна ", лута се сред един, втори, трети епизод на " Мисията невъзможна ", само че в същото време държавното управление държи под око и идната продукция – " Умирай мъчно " – 1,2,3. Нито една от тези задачи невъзможни не докара до пъкъла, до гибелта на обединението на този стадий. " Това разяснява социологът и шеф на “Алфа Рисърч” Боряна Димитрова пред БНР.

" Има две огромни незнайни, два фактора за връщане на доверието в кабинета – първият е дали ще бъдат антиинфлационни, с цел да укротят растежа на цените или хората ще бъдат в догонваща позиция ", счита тя.

По думите й в случай че инфлацията не продължи да нараства с такива стремителни темпове, тогава можем да чакаме известно утешение у хората.

" Вторият аспект е конкретизирането на ограниченията, да вземем за пример двете цени за консумация на ток, вода и парно, какви ще бъдат лимитите на така наречен евтина цена и от кое място стартира по-скъпата ", добави социологът.

" По данни от последното изследване на " Алфа рисърч " 71% са подготвени да вземат участие в стратегии за енергийно възобновяване на постройката, в която живеят, със споделено финансово съучастничество сред страната и притежателите ", заяви Боряна Димитрова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР