Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България се е споразумяла в

...
Коалицията Продължаваме промяната - Демократична България се е споразумяла в
Коментари Харесай

Атанасов изненада всички, каза защо ПП-ДБ е дясна коалиция

Коалицията " Продължаваме промяната - Демократична България " се е споразумяла в програмата й да не се допусне недостиг от над 3% в бюджета. " Това е дясната мярка. В този бюджет би трябвало да има и обществени ограничения. Нашето обединяване е десноцентристко ", съобщи пред бТВ Атанас Атанасов, който е претендент за народен представител от ПП-ДБ и лидер на листата в Кърджали.

Той акцентира, че най-късно на следващия ден ще бъде оповестена програмата на обединението.
-->
" Във вътрешнополитически аспект би трябвало да бъдат взети ограничения в стопанската система - цените, във външнополитически аспект, би трябвало да бъдат подхванати всички дейности, с цел да бъде България пълновръстен член на еврозоната и на Шенген ", сподели Атанасов.

Според него България е " обрасла от проблеми " и е неотложно да се сформира постоянно държавно управление, което да стартира да ги взема решение.

" Ние сме страна на изтеклите мандати, страна на служебната власт. Служебната власт изкривява нещата, върху нея няма надзор. Тя би трябвало да е краткотрайна ", добави той.

Атанас Атанасов разяснява и високия растеж на цените. " Има фактори, на които не може да се противодейства - войната в Украйна. Тя трагично промени нещата в стопанската система, в енергетиката ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР