Коалицията показва, че е достигнала концептуалния си таван. Ние ясно

...
Коалицията показва, че е достигнала концептуалния си таван. Ние ясно
Коментари Харесай

Иванов: Коалицията в момента се занимава с решаване на кризи, които сама е създала

Коалицията демонстрира, че е достигнала концептуалния си таван. Ние ясно осъзнаваме, че страната не може да бъде хвърлена в нови избори, не тъй като ни е боязън от избори. Ако България отиде в този момент на избори това е непредсказуем миг на рецесия. Страх ме е, че екстремисти от "Възраждане " експлатират страховете на хората. Могат да трансфорат една акция в публичен пожар. България има потребност от ясно водачество. Това сподели съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов в предеването Лице в лице по БТВ.

Не можем да допуснем страната да бъде тласната към избори. Това, което ръководещите вършат, с цел да се отакчим от "Газпром " е доста значимо. Коалицията сега се занимава с решение на рецесии, които сама е основала. Ние сме подменили процеса на взимане на политически решения, в развой на оправяне на рецесии, които сами сме основали, изпозлвайки нови рецесии. Коалциията беше основана като отричане на предходните ръководещи, сподели още Иванов.

Идва врем за червен байрак. Това е липса на действие на обединението. Ще създадем полемика по какъв начин може да бъдем потребни. Тази коалиция би трябвало да увеличи потенциала си за потребно деяние. Трябва доста бързо да се превъоръжим. Трябва да предприемем решителни ограничения да прекъснем съветските връзки у нас. Трябва да затворим казуса с нереформираната правосъдна система, уточни още съпредседателят на "Демократична България ".

Според Иванов обособени министри вършат героични старания, а други даже не знаят.

Ние сме в тази работа не за личен комфорт, а с цел да обслужваме публичните ползи. Министерство на правораздаването е неблагодарно. Нищо не ни задържа, с изключение на разбирането какво ще се случи, в случай че България бъде тластаната към избори. Ние сме потвърдили, че сме подготвени да си тръгнем. "Възраждане " се храни от безпътицата на обединението, означи Иванов.

По думите му обединението би трябвало да откри метод да приказва по всички тематики с опозицията.

Иванов разяснява и тематиката за войната в Украйна.

Войната в Украйна е голямо предизвикателство пред България. България би трябвало доста бързо да реши по какъв начин ще се пази от експанзията на Кремъл. Произведохме едно нищо. Тази тематика не може да изчезне. Ние би трябвало да покажем ясна посока на страната. Каква е позицията на обединението. Така не може да се продължава, само че и не може да хвърлим страната в нови избори, посочи още Христо Иванов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР