Коалицията от държави, обединени във формат Рамщайн е осгуриа за

...
Коалицията от държави, обединени във формат Рамщайн е осгуриа за
Коментари Харесай

Коалицията във формата "Рамщайн" е осигурила повече от $88 млрд. военна помощ на Украйна в продължение на две години

Коалицията от страни, обединени във формат " Рамщайн " е осгуриа за последните две години повече от $88 милиарда военна помощ за Киев, съобщи министърът на защитата Лойд Остин.
 
Според него 15 съдружници са дали на Украйна повече средства от Съединени американски щати, въз основа на дял от техния Брутният вътрешен продукт. Остин съобщи, че обединението " Рамщайн " продължава да работи на два фронта.
 
" Първо, работим дружно за оказване на краткосрочна поддръжка на украинските войски. И второ, работим старателно с водачите на Украйна, с цел да планираме дълготрайната й защита и въздържане. Тази дълготрайна поддръжка се основава на обединения на опциите и те към този момент работят ", акцентира шефът на Пентагона.
 
Остин добави, че тези обединения на опциите сплотяват страните, с цел да се съсредоточат върху най-критичните непосредствени и дълготрайни потребности на Украйна.
 
" Коалициите на опциите ще разрешат на приятелите на Украйна да координират нашата поддръжка за години напред, както и да основат пореден, действен и резистентен метод за гарантиране на дълготрайната сигурност на Украйна ", сподели американският министър на защитата.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР