Отборът на Индиана Пейсърс спечели със 121:118 срещу Милуоки Бъкс

...
Отборът на Индиана Пейсърс спечели със 121:118 срещу Милуоки Бъкс
Коментари Харесай

Индиана поведе в серията с Милуоки след драматична победа

Отборът на Индиана Пейсърс завоюва със 121:118 против Милуоки Бъкс в плейофите на НБА. Индиана стигна до трагичен триумф след продължение в третия мач и по този начин поведе в серията сред двата отбора с 2:1.

Иначе дуелът за отбора на Рик Карлайл стартира добре, като още в първата четвърт той взе сериозна преднина. На моменти тя стигна даже до 19 точки, само че частта приключи при задатък от 17 за Индиана при 39:22.

Във втория интервал гостуващия отбор имаше положителни моменти и съкрати изоставането си до 7 точки при 50:57, само че в края Индиана още веднъж дръпна с двуцифрен резултат при 67:55. Пейсърс влезе в последната четвърт с задатък от 7 точки при 90:83, а Бъкс даже съумя да обърн и да поведе с 106:104 при четири минути до края на мача. Все отново дуелът не бе решен, завършвайки при 111:111, откакто Крис Мидълтън вкара тройка в последните секунди, с цел да изравни.

Така срещата влезе в продължение, което още веднъж бе доста оспорвано и трагично. Милуоки взе преднината първоначално, а впоследните две секунди Тайрийз Халибъртън съумя да вкара и да получи фаул, като вкара и от наказателната линия за крайното 121:118.

Най-резултатен в срещата бе Крис Мидълтън с 42 точки. Той записа на сметката си и 10 битки и 5 асистенции, само че това не бе задоволително на Милуоки да обърне срещата. За Индиана най-резултатни бяха Майлс Търнър с 29 точки и Деймиън Лилард с 28 точки.

Следващата среща сред двата отбора е на 29-и април. Както е известно, първият тим стигнал до четири победи минава към идната фаза.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР