Коалицията на Мая Манолова, Румен Петков, Костадин Паскалев, Татяна Дончева,

...
Коалицията на Мая Манолова, Румен Петков, Костадин Паскалев, Татяна Дончева,
Коментари Харесай

Мая Манолова и Р. Пет. готвят протест

Коалицията на Мая Манолова, Румен Петков, Костадин Паскалев, Татяна Дончева, Георги Кадиев и сие провежда огромен митинг след пуснатите от Руди Гела записи от съвещанието на Продължаваме промяната на 21 май, разкриващи метода, по който се мисли чистка на служителите и на шефовете на службите.

„ ЛЕВИЦАТА! “ провежда митинг против грубото тъпчене на държавността и безпрецедентния политически цинизъм. Събитието е планувано за 2 юни 2023 година (петък) от 8:30 ч., Северен вход на Народното събрание, оповестяват от там. 

И прибавят и протестна политическа декларация: 

" Пети подред парламент задълбочава политическата рецесия. Народното посланичество се избира от все по-малко жители, а пропадането на политическия живот и държавните институции нямат край.

Част от политическата върхушка, която претендира да промени живота на жителите, се оказа без политически умения, освен това – без обикновен политически и публичен морал. Тази върхушка предлага претендент за министър-председател и търси поддръжка от партията, спечелила изборите на основата на секрети сделки, на преместване в жертва на българската държавност, на тъпчене до дъно суверенитета и ползите на нацията.

Ние от „ ЛЕВИЦАТА! “ отхвърляме опита да бъде съединено антибългарско държавно управление и осъждаме изрично държанието н новопоявилите се претенденти за диктатори за ръководство на страната с мандат от посолството, вместо с мандат от жителите.

Призоваваме парламентарните партии да се опълчват изрично против сходна аморална, нездравословна за България, незаконна коалиция, да се противопоставим като жители на играта на ротация с публичното доверие, на ротацията на българската държавност ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР