Коалицията на машините на Мадуро прави всичко възможно, за да

...
Коалицията на машините на Мадуро прави всичко възможно, за да
Коментари Харесай

Летифов проговори. Кой спъва излъчването на кабинет

Коалицията на машините на Мадуро прави всичко допустимо, с цел да отстрани разговора в Народното събрание. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов в изявление за Българска национална телевизия.

По думите му елиминирането на разговора е в две направления. Първата е да няма изменени в изборните правила, които да върнат доверието на хората в резултатите от вота. Втората е да не се сътвори болшинство в Народно събрание, което да се излъчи работещо държавно управление.
-->
Има ли нужда да се излъчи работещо държавно управление? Има и то би трябвало да се занимава с значимите проблеми на хората и бизнеса – имаме тежка енергийна рецесия, тежка обществена рецесия, уточни Летифов.

Коалицията на мадуровските машини усили резултата на рецесиите. Виждаме, че тя в никакъв случай не се е стремяла да има необятен разговор за решение на рецесиите, безапелационен бе националният представител.

Днес виждаме една присъдружна организация на „ Продължаваме промяната ” – „ Демократична България ”, сподели Летифов. И акцентира, че сега има остра потребност от доста сериозна съдружна просвета, построена на основата на разговора и на полезностите, на която да се намерят допирни точки, с цел да има държавно управление.

Очевидно би трябвало да има взаимни отстъпки. Ние сме подготвени да приказваме с всички политически сили на основата на разговора, взаимните взаимни отстъпки и общите цели, които да изградим. Това, което се прави като опълчване от две партии, цели да отидем на нови избори. Ние сме срещу това, безапелационен бе зам.-председателят на Движение за права и свободи. Той още веднъж напомни, че първият и вторият в Народно събрание не вършат болшинство, по тази причина има потребност от диалози за по-широко ръководство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР