Коалицията е стабилна. Продължаваме с изпълнението на програмата си. Всичко

...
Коалицията е стабилна. Продължаваме с изпълнението на програмата си. Всичко
Коментари Харесай

Коалицията е стабилна, уверява Цветанов

" Коалицията е постоянна. Продължаваме с осъществяването на програмата си. Всичко е наред! " Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той напомни, че министър председателят Бойко Борисов е приел оставките на Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски, само че Народното събрание би трябвало да ги гласоподава. " Имахме сходни хипотези и при Теменужка Петкова, и при Бисер Петков. В понеделник ще се реши в елементи какво ще се случва ", добави още Цветанов в изявление за bTV.

В отговор на въпрос какъв брой време ще ръководят министри в оставка, Цветанов сподели, че всеки един министър след полагането на клетва е " с оставка в джоба ".

" В общественото пространство излиза, че министър председателят взима решенията, само че не е изцяло по този начин. Той не взима еднолично никакви решения. Не би трябвало да се прави разговор посредством медиите. Коалицията е изцяло постоянна. Имаме 4% напредък ", добави още той в коментар на изказванието, че Борисов ръководи еднолично.

" Не по-късно от края на другата седмица ще се реши какво ще се случи с оставките на министрите. Повече от половината кметове застанаха зад районния министър Нанков ", разясни още Цветанов. По думите му " не би трябвало да се минава границата на невъзможността по-късно да си приказваме ".

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР