Коалицията е стабилна, правителството е стабилно и изпълняваме управленската си

...
Коалицията е стабилна, правителството е стабилно и изпълняваме управленската си
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Коалицията е стабилна, нямаме проблем

Коалицията е постоянна, държавното управление е устойчиво и изпълняваме управническата си стратегия.

Това съобщи в студиото на „ Здравей, България “ по Nova министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка вчерашното изявление на Йордан Цонев от Движение за права и свободи, че във властта към този момент има три партии, а демонтажът на Националистите е нужен.

По думите й постоянно има разлики, само че значимото е те да се разискват и да се дискутират, с цел да се вземат верните решения.

„ Трябва ръководството да бъде устойчиво. На този стадий целите се извършват. Нямаме проблем с обединението “, уточни Ангелкова.

По мотив преместваемите обекти по морето тя счита, че би трябвало да има специфичен надзор на курортите, само че не и цялостна възбрана на преместваемите обекти.

Според министъра на туризма това ще докара до смяна на бранша.

„ Има цели фамилии, които се изхранват единствено по този метод. Трябва да се разчистят обектите, които не дават отговор на условията “, съобщи Ангелкова.

Министърът на туризма напомни, че за първите 9 месеца от годината броят на туристите пораства доста, а страната ни би трябвало да се трансформира в устойчива дестинация с растеж през всяка година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР