Коалицията „Демократична България“ опитва да провокира антиправителствени протести, използвайки темата

...
Коалицията „Демократична България“ опитва да провокира антиправителствени протести, използвайки темата
Коментари Харесай

Демократична България“ насажда психоза за водата

Коалицията „ Демократична България “ пробва да предизвика антиправителствени митинги, употребявайки тематиката за режима на водата в Перник. Целта е предизвикателство на предварителни парламентарни избори, написа " Труд ".

От две седмици деятелите на ДСБ, „ Да, България “ и „ зелените “, прикрити зад неправителствени организации, подстрекават перничани в обществените мрежи да излязат на митинги. Те насаждат неуравновесеност посредством внушението, че надали не цялата страна е застрашена от воден режим. За задачата, с изключение на Перник, употребяват другите случаи с реките Вит и Въча.

Познавайки методите на работа на " десните ", в сюжета за предизвикателство на нервността 100 на 100 скоро ще се включи и някогашният министър председател и създател на ДСБ Иван Костов, който сега оглавява Център за разбори и ръководство на опасности. Това съдружие е основано през 2015 година от Костов и Иван Иванов, сегашен ръководител на Комисията по енергийно и водно контролиране. Преди това Иванов четири пъти е народен представител от Съюз на демократичните сили (докато там е Костов) и ДСБ. Впоследствие, като част от Реформаторския блок, е определен за ръководител на КЕВР. Тоест ръководството и регулацията на водния бранш у нас е в ръцете на човек на „ десните “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР