Коалиция за България не е била никога марка на БСП.

...
Коалиция за България не е била никога марка на БСП.
Коментари Харесай

Коалиция за България никога не е била марка на БСП

" Коалиция за България " не е била в никакъв случай марка на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред Нова заместник-председателят на АБВ Любомира Ганчева.

По думите ѝ в АБВ нямат терзания , че ЦИК може да откаже регистрацията поради подадените документи от Българска социалистическа партия.
" Вчера по време на внасянето на документите за регистрация, експертите от ЦИК ревизираха свидетелството за регистрация на марка и е извънредно време да имаме вяра в институциите. Защото това непрекъснато прекачване на обвиняване, изместване на фокуса, ерозира цялата държавност ", разяснява Ганчева.

Тя е безапелационна, че и законът, и моралното право са зад АБВ .
 АБВ записва в ЦИК
АБВ записва в ЦИК " Коалиция за България "

За обвиняванията на Българска социалистическа партия Румен Петков съобщи, че на тях все някой нещо им краде

Припомняме, АБВ записаха в ЦИК " Коалиция за България " .

В същото време Българска социалистическа партия изиска от ЦИК да не позволява до вота формирование с такова име , с което преди години Българска социалистическа партия и още няколко дребни партии се явяваха на избори. От левицата настояват, че са внесли доказателства в комисията, че марката " Коалиция за България " е притежавана от тях и никой различен не може да я употребява.

Социалистите също по този начин дефинираха регистрацията като стъпка, която обслужва ползите на ГЕРБ. Ганчева обаче твърди, че нищо не обслужва ръководещата партия колкото това да се разяснява един диалог във формата, не в наличието, тъй като главният конкурент на " Коалиция за България " в действителност не бил Българска социалистическа партия .
 Българска социалистическа партия упрекна АБВ в кражба на комерсиалната марка
Българска социалистическа партия упрекна АБВ в кражба на комерсиалната марка " Коалиция за България "

Внесли са в ЦИК доказателства за собствеността на марката

" Българска социалистическа партия са ни съперниците в ляво. Основният ни конкурент са десницата и ГЕРБ ", разяснява още зам.-председателят на партията.

Тя изясни и че патентът за името " Коалиция за България " е от 2016 година, а през 2018 година Българска социалистическа партия е изявила предпочитание да търси право на използването му, откакто публично са се отказали от него преди години. Такава комерсиална марка нямало.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР