Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна“, каза в интервю за

...
Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна“, каза в интервю за
Коментари Харесай

Нинова: Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна

„ Коалиция с ГЕРБ е 150% невъзможна “, сподели в изявление за Българска национална телевизия ръководителят на Българската социалистическа партия Корнелия Нинова.

Според нея „ Българска социалистическа партия е претърпяла тежка загуба, само че е мощ без която не може “.

Ние сме определяща мощ, сподели още Нинова.

„ Сега в Народното събрание влязоха други партии и сме повече. Може и да се съберем по политики. Слави Трифонов, в случай че предложи кабинет, когато му дадат мандат, и му е нужна нашата поддръжка, ние ще дадем нашите гласове “, съобщи лидерката на Българска социалистическа партия.

Нинова ще организира през почивните дни срещи със структурите на партията.

Лидерът на българските социалисти ще изслуша мнението на структурите за обстановката в страната след миналите избори и за държанието на парламентарната група на Българска социалистическа партия в 45-ото национално заседание.

На срещата ще би трябвало да бъде чута оценката им за изборните резултати и дейностите, които би трябвало да се подхващат от тук нататък за стабилизиране на партията.

През седмицата Нинова призна загубата на Българска социалистическа партия и нейното трето място в Народното събрание, само че съобщи, че няма да подава оставка, тъй като моментът не е подобаващ и това ще докара до безпорядък.

Появиха се апели и за оставката на аления водач от локални структури от Перник и Пловдив.

На този декор Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия привиква присъствено съвещание на Българска социалистическа партия на 17 април, събота, на което ще бъде разисквана настоящата политическа обстановка в страната, ще бъде изработен разбор на изборните резултати и идните решения в Народното събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР