Коалиция Левицата“ категорично не е на Румен Радев, както казват

...
Коалиция Левицата“ категорично не е на Румен Радев, както казват
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Коалиция „Левицата“ категорично не е на Румен Радев


„ Коалиция „ Левицата “ изрично не е на Румен Радев, както споделят от „ “. Това сподели в " Тази заран " от новото ляво обединяване. Тя добави, че са направени опити да се предложения и, само че не е имало никакъв резултат.

„ Нормално е най-голямата лява партия да бъде част от новото ляво. Ръководството на прави една доста сериозна неточност. Факт е, че в последните години там има крах след крах. Нека погледнат какво слагат на политическата сергия - едни и същи лица, които доведоха до резултати под 300 000. Коалиция " Левицата " не е партия на Румен Радев “, сподели тя.

Гълъбова изясни, че главното, за което е поканена в новата коалиция, са нейните леви убеждения. Тя добави, че желае да работи в областта на опазването на здравето, в която има и значителен професионален опит.

Тя е шеф на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски ”.

„ Аз постоянно съм била в политиката. Имам какво да дам в областта на опазването на здравето. Не желая да ставам министър, нямам упоритости да бъда народен представител. От 14 година върша несполучливи опити да се построи съвременна психиатрична болница в София. Това е моята идея ", изясни още Гълъбова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР