Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с кандидати

...
Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин регистрира днес листата си с кандидати
Коментари Харесай

Две нови лица в листата на ГЕРБ-СДС във Видин  

Коалиция ГЕРБ-СДС във Видин записва през днешния ден листата си с претенденти за народни представители за идните избори на 11 юли, оповестиха от офиса на партията в крайдунавския град. Водач на групата още веднъж е Росица Кирова, която е от гражданската квота.

Две са новите лица в листата - мениджърът Мартин Иванов, който е от квотата на Съюз на демократичните сили, и спортистката, треньор по волейбол и учител Кристина Георгиева - от гражданска квота.

Според регионалния координатор на ГЕРБ Александър Матеев, упованията в този момент са за по-добър резултат, в сравнение с предходния избор. Водачът на листата Росица Кирова акцентира, че цели в програмата на видинската листа си остават построяването на магистралния път Видин-Ботевград и планът за тунел под Петрохан.

Спирането на процедурата за влияние върху околната среда на прединвестиционното изследване на трасето за тунел под Петрохан, Кирова дефинира като изменничество против Северозападния район. Тя добави, че ръководещите, които и да са те, не трябва да не помнят, че гражданската сила не се лимитира до нечие ръководство. И може във всеки един миг да покаже на тези, които ръководят, кое е значимо за обществото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР