Коалиция БСП за България печели вота в община Созопол. Това

...
Коалиция БСП за България печели вота в община Созопол. Това
Коментари Харесай

Созопол остава червена крепост: БСП печели изборите в общината

Коалиция Българска социалистическа партия за България печели вота в община Созопол. Това сочат данните от паралелното броене на партиен щаб. Така общината остава алената цитадела на Бургаска област. 

1178 са подкрепили Българска социалистическа партия. Втори са ГЕРБ с 1007 гласа. На трето място с доста огромна разлика от втората мощ се подрежда партията на Кирил Петров и Асен Василев „ Продължаваме промяната “. За някогашните ръководещи са дали своят вот 451 души. Възраждане е на идната позиция с 340 гласа, Български напредък на Стефан Янев получава 308 гласа, след тях са „ Да, България “ с към 200. 

Община Созопол бе втората в района с най-висока изборна интензивност. Правото си на избор са упражнили 42,38 % от гласоподавателите. Кметът Тихомир Янакиев с сполучливото си ръководство върна доверието към партията в общината. 

Добрият резултат на вота се дължи и на мощния претендент, който Българска социалистическа партия излъчи от морската община, а точно общинският консултант Андрей Николов. Той получи огромна поддръжка освен на локално, само че и на регионално равнище и зае шестото място в листата. Съпартийците му са уверени, че той с концепциите, хъса и интелекта, който има, има какво да потвърди в 48-ото Народно заседание. В идващите часове ще стане ясно кои от листата Българска социалистическа партия ще прати в Народното събрание.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР