Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации

...
Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение вече е подписано

Коалиционното съглашение към този момент е подписано. Лидерите на четирите договарящи обединения сложиха подписите си под документа.Това обявиха пред БНР съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев.

" Току-що съглашението беше подписано от всичките наши съдружни сътрудници ", уточни пред БНР Кирил Петков.

" Това, което виждате пред вас, е най-малко за пръв път в модерната история на България подобен подробен документ по всичките вероятни политики, по които имахме и групите, и специалистите, които дискутирахме, всичко влезе в този документ. Той е 140 страници, и действително ще даде опцията тази коалиция да бъде здрава и да работи за дълго време, тъй като не са общи приказки и има детайлни политики, има детайлни упования и всеки един министър на това държавно управление ще би трябвало да се оправя с тези задания ", доълни той.
свързани новини23656на 04.12.2021
По-рано в петък Националният съвет на Българска социалистическа партия утвърди единомислещо съдружното съглашение за сформиране на държавно управление и утвърди претендентите на Българска социалистическа партия за вицепремиер и министри.

" Продължаваме промяната " пък разгласи, че събира подписи за изключително съвещание на Народното събрание в понеделник, на което да се гласоподава проектокабинетът.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР