Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации

...
Коалиционното споразумение вече е подписано. Лидерите на четирите преговарящи формации
Коментари Харесай

Коалиционното споразумение вече е подписано |

Коалиционното съглашение към този момент е подписано. Лидерите на четирите договарящи обединения сложиха подписите си под документа, оповестиха пред БНР съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев.

Последна под документа подписа си е поставила водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. През деня съглашението е било подписано от съпредседателите на " Демократична България " Христо Иванов и Атанас Атанасов, а водачът на " ИТН " Слави Трифонов го е подписал в своя партиен офис.

" Това, което виждате пред вас, е най-малко за пръв път в модерната история на България подобен подробен документ по всичките вероятни политики, по които имахме и групите, и специалистите, които дискутирахме, всичко влезе в този документ. Той е 140 страници. И действително ще даде опцията тази коалиция да бъде здрава и да работи за дълго време, тъй като не са общи приказки и има детайлни политики, има детайлни упования и всеки един министър на това държавно управление ще би трябвало да се оправя с тези задания " - каза Кирил Петков.

Утре в 10 ч. президентът Румен Радев ще връчи мандата за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание - „ Продължаваме промяната “, оповестиха от „ Дондуков “ 2.

Утре от 13 ч. в постройката на Народното събрание ще бъдат показани структурата и състава на Министерския съвет, препоръчан от " Продължаваме Промяната ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР